Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Wall Street stijgt door handelshoop

Gepubliceerd op 22 november 2019 15:50 | Views: 4.057

NY-DJ-Industrial Avg nov '18

0,00 0,00 (0,00%)

NEW YORK (AFN) - De aandelenbeurzen in New York zijn vrijdag met kleine plussen aan de dag begonnen. Beleggers zijn voorzichtig positief gestemd na opmerkingen van de Amerikaanse president Donald Trump dat een handelsdeal met China binnen handbereik is. Tesla presenteerde een opvallende pick-uptruck, waar de meningen verdeeld over zijn en verschillende bedrijven openden de boeken.

De Dow-Jonesindex ging in de eerste handelsminuten 0,2 procent omhoog tot 27.823 punten. De breed samengestelde S&P 500 kreeg er 0,3 procent bij tot 3111 punten en techbeurs Nasdaq dikte ook 0,3 procent aan tot 8534 punten.

Trump liet weten dat een deal met China heel dichtbij is, maar benadrukte dat het land er meer aan gelegen is om een deal te sluiten dan de Verenigde Staten. China had eerder vrijdag gezegd zo'n deal te willen sluiten, maar alleen op basis van gelijkheid en wederzijds respect.

Cybertruck Tesla

Tesla verloor haast 6 procent na een minder geslaagde introductie van zijn pick-up met de naam Cybertruck. Het ontwerp van de pick-uptruck zorgde voor verdeelde reacties. Bovendien sneuvelden de ruiten van de truck tijdens de introductie toen het hoofd design wilde aantonen hoe stevig die waren.

Warenhuisketen Nordstrom deed het in het afgelopen kwartaal beter dan verwacht en steeg ruim 8 procent. Sportwinkelketen Foot Locker daalde juist 9 procent. Het bedrijf haalde een hogere winst dan verwacht, maar de omzet was iets minder goed. Ook sneed het bedrijf in de verwachtingen voor het hele jaar.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
NY-DJ-Industrial Avg 100% zegt verkopen 1 stemmen

Gerelateerd

NY-DJ-Industrial Avg

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
14 Posts
| Omlaag ↓
14 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare