Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Wall Street gaat lager openen'

Gepubliceerd op 22 mei 2019 om 14:55 | Views: 2.528

NY-DJ-Industrial Avg 20 nov

0,00 0,00 (0,00%)

NEW YORK (AFN) - De aandelenbeurzen in New York stevenen woensdag af op een lagere opening. Wederom gaat de aandacht van beleggers voor een groot deel uit naar de slepende handelsstrijd tussen de Verenigde Staten en China. Daarnaast wordt vooral uitgekeken naar publicatie van de notulen van de meest recente beleidsvergadering van de Federal Reserve later op de dag.

De VS zouden van plan zijn om ook meerdere Chinese beveiligingsbedrijven op de zwarte lijst te zetten zoals de maker van bewakingscamera's Hikvision. Door de bedrijven op een zwarte lijst te zetten kunnen die geen Amerikaanse technologie meer kopen, net als onlangs met het Chinese technologie- en telecomconcern Huawei werd gedaan. Wel werden de restricties tegen Huawei dinsdag nog negentig dagen uitgesteld mede om contractuele verplichtingen na te komen.

De Fed hield bij zijn vergadering begin deze maand de rente onveranderd en de Amerikaanse centrale bank heeft al aangegeven dat de rente dit jaar waarschijnlijk niet meer verhoogd zal worden. Beleggers zullen de notulen napluizen op eventuele opmerkingen over de impact van handelsspanningen en de mogelijkheid voor een renteverlaging.

Lowe's

Aan het cijferfront kwam doe-het-zelfketen Lowe's met een winstwaarschuwing vanwege kostendruk. Lowe's staat voorbeurs stevig in het rood. Ook warenhuisketen Nordstrom gaat met dieprode cijfers openen, door teleurstellende cijfers en een winstalarm. Winkelbedrijf Target lijkt juist een koerssprong te gaan maken, dankzij beter dan verwachte resultaten.

Chipproducent Qualcomm gaat naar verwachting fors lager openen. Volgens een Amerikaanse rechter heeft Qualcomm misbruik gemaakt van zijn marktmacht bij onderhandelingen over licenties in een zaak die was aangespannen door telecomtoezichthouder FTC. Qualcomm wordt nu zeven jaar onder toezicht geplaatst.

Avon Products

Verder is er wat overnamenieuws. Volgens zakenmedia komt cosmeticaproducent Avon Products in handen van het Braziliaanse Natura Cosméticos, het moederbedrijf van onder meer The Body Shop in een deal ter waarde van ruim 2 miljard dollar. Natura bevestigde dat er vergevorderde gesprekken zijn.

De markten op Wall Street sloten dinsdag met winst. De Dow-Jonesindex won 0,8 procent 25.877,33 punten. De brede S&P 500 steeg 0,9 procent tot 2864,36 punten en de technologiegraadmeter Nasdaq klom 1,1 procent tot 7785,72 punten.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
NY-DJ-Industrial Avg 100% zegt kopen 1 stemmen

Gerelateerd

NY-DJ-Industrial Avg

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Cobalt-47
0
Mensen s.v.p. focus toch eens...laat de V.S. en U.K. toch ns links liggen ...we hebben ze echt niet nodig....
Cobalt-47
0
quote:

RSIman schreef op 22 mei 2019 om 15:02:


Aegon gaat echt nog verder zakken 4.15 is nog niks.

3,35?
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord