Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Groothandelstak Beter Bed zet stap in China

Groothandelstak Beter Bed zet stap in China

UDEN (AFN) - DBC International, de groothandelstak van beddenverkoper Beter Bed, zet een stap in China. Het bedrijf heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met DeRUCCI, één van de grootste Aziatische winkeliers.

De twee gaan hun internationale verkopen aanjagen, zo is de bedoeling. De samenwerking begint met het lanceren van het premium-merkt M line in China. Die collectie omvat matrassen, kussens en boxsprings.

DeRUCCI heeft meer dan 3600 showrooms in de Verenigde Staten, Duitsland, Italië, Australië, Japan, Hongkong, India, Singapore en China. De samenwerking gaat in fases van start vanaf het eerste kwartaal van komend jaar. "De uitbreiding in Azië is een ongelofelijk opwindende stap voor ons", aldus uitvoerend bestuurder Pieter-Bas Stehmann van DBC.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 21 oktober 2020 10:05
    Ik heb er niet zo'n vertrouwen in. Het lijkt me beter om de zaken in Europa eerst eens stevig te verankeren. In Zweden is bijvoorbeeld nog wel wat werk te doen. Dat is niet zo spectaculair, maar als er een stevig fundament gelegd is kun je altijd nog wat verder over de grens kijken.
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links