Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Prosus op Conviction List van Goldman Sachs

Gepubliceerd op 16 jan 2020 om 19:55 | Views: 4.719

AMSTERDAM (AFN) - Goldman Sachs heeft het aandeel Prosus op zijn zogeheten Conviction List gezet. De analisten herhaalden het koop-advies op het aandeel en voerden het koersdoel op naar 94 euro.

Volgens de kenners is Prosus een van de meest aantrekkelijke investeringsmogelijkheden voor 2020. Het aandeel wordt ondergewaardeerd op de financiële markten en de marktvorsers wijzen onder meer op het 'trackrecord' van het bestuur van de onderneming.

Het aandeel Prosus sloot donderdag op Beursplein 5 een kleine 0,3 procent lager op 70,62 euro.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
noppes
0
hebben die "kenners" kennelijk een jaar gewacht om NU - in navolging van de listing van GS, kenbaar te maken dat dit een heel goed aandeel is wat ZEKER in 2020 een opportunitie is waarbij overigens nog geen winst is gemaakt noch dividend is uitgekeerd. Het gebruik van anonieme bronnen, de "kenners" suggereert marktmanipulatie, tenzij de redactie ze persoonlijk kent en gesproken heeft? Anders liever niet noemen, suggereert toch een soort inside kennis terwijl je eigenlijk gepiepeld wordt.......jammer
Ronaldino
0
Wat is het probleem? De redactie bedoelt hier duidelijk Goldman Sachs mee. Overigens is het voor ons hier in Nl als geïnteresseerde particuliere beleggers toch oude koek?
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links