Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Voor het eerst in tien jaar meer Britse pubs

Gepubliceerd op 16 januari 2020 13:35 | Views: 1.145 | Onderwerpen: Groot-Britannië

Heineken 14:32

78,96 +1,64 (+2,12%)

LONDEN (AFN/BLOOMBERG) - Het Verenigd Koninkrijk heeft er vorig jaar welgeteld 315 pubs bijgekregen. Daarmee is voor eerst in tien jaar sprake van een toename van het aanbod van dranklokalen, zo meldt het Britse statistiekbureau. Bij kleinere zaken, waar minder dan tien mensen op de loonlijst staan, was voor het eerst in vijftien jaar tijd sprake van groei.

De cijfers tonen verder aan dat Britten meer geld uitgeven aan eten buiten de deur. Daartegenover is het kroegbezoek wel minder geworden.

Dat mensen meer van hun geld uitgeven aan eten dan aan drinken is geen slechte zaak voor de sector. De omzet van de pubs kwam uit op het hoogste niveau sinds de financiële crisis en zorgde vorig jaar voor 7000 extra banen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Heineken 100% zegt verkopen 2 stemmen

Gerelateerd

Groot-Britannië

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Heineken

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare