Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Fugro praat over aandelenuitgifte

Gepubliceerd op 15 oktober 2020 15:16 | Views: 14.025

Fugro 15 jan

8,75 -0,25 (-2,78%)

LEIDSCHENDAM (AFN) - Bodemonderzoeker Fugro is in vergevorderde gesprekken met banken en potentiële investeerders over herfinanciering van zijn schulden en een mogelijke aandelenuitgifte. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt omdat er in de markt over werd gespeculeerd.

Fugro verwacht tijdens de kwartaalupdate over de derde periode meer duidelijkheid te kunnen verschaffen. De bodemonderzoeker benadrukt dat het nog lang niet zeker is dat er een akkoord wordt bereikt.

Het aandeel Fugro daalde na de bekendmaking tot 8,6 procent.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Fugro 55% zegt kopen 71 stemmen

Gerelateerd

Reacties

14 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 5 Dagelijkse Kost 15 oktober 2020 17:16
    ff de emissie afwachten en dan proberen op die koers in te stappen. Dat levert winst op. Dit heb ik ook gedaan met Arcelor Mittal. Rond de emissie koers van AM/MT heb ik flink bijgekocht waardoor het verlies, dat ik had met de aandelen AM/MT, werd omgezet in een winst.
  2. forum rang 5 beleggertje2020 15 oktober 2020 19:31
    Ik had Fugro maanden terug al voor 3,80 gekocht en voor 3,27 verkocht omdat ik er letterlijk geen heil meer in zag ! Denk dat voor Fugro de enigste optie een heftige aandelen-emmisie is . Dus denk dat koers heel vlug onder de 1 euro/aandeel komt . Ben ook blij dat ik fugro ooit kocht voor 8 Euro en verkocht voor 10 Euro. Mooie winst gehad op Fugro. Nu is Fugro een echte bodem-onderzoeker geworden ! Pffffft . Wat een pokke aandeel zeg. MW vaart er wel bij denk ik . Gelukkig had ik alles verruitl voor Flowtraders toen ik Fugro had verkocht voor 10 Euro !
14 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare