Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Adviesverlaging Fagron bij KBC

Gepubliceerd op 14 februari 2020 11:00 | Views: 2.341

Fagron 18 sep

21,26 +0,16 (+0,76%)

KBC Groep 18 sep

46,52 -0,70 (-1,48%)

AMSTERDAM (AFN) - Analisten van KBC verlagen hun advies voor Fagron naar hold van buy. De resultaten die het bedrijf donderdag presenteren worden gemengd ontvangen, maar hebben volgens de marktvorsers een licht positief effect. Het aandeel van de toeleverancier is de laatste tijd echter zo sterk gestegen dat verdere waardestijgingen minder waarschijnlijk worden.

KBC is positief over de prestaties van Fagron in Latijns-Amerika, waar de omzet en operationele marges boven verwachting waren. In de Verenigde Staten wist het bedrijf ook zijn winstgevendheid op te krikken, ondanks een groeivertraging op vlak van zijn steriele diensten. Over de omzetgroei in Europa is de Belgische bank iets pessimistischer geworden.

Het koersdoel van Fagron wordt bij KBC wel verhoogd naar 19,50 euro, tegenover de eerdere 19 euro. Het aandeel stond vrijdag omstreeks 10.45 uur 0,6 procent lager op 22,54 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
KBC Groep 80% zegt verkopen 5 stemmen
Fagron 57% zegt verkopen 7 stemmen

Gerelateerd

Fagron

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

KBC Groep

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare