Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Orderboek ASMI zit voller dan voorzien

Gepubliceerd op 14 januari 2020 18:09 | Views: 2.853

ASMI 14:29

127,70 +0,25 (+0,20%)

AMSTERDAM (AFN) - ASM International is met bemoedigende berichten over de omzet en het orderboek naar buiten gekomen. Volgens de toeleverancier aan de chipindustrie was de omzet in het slotkwartaal van 2019 hoger dan de 330 miljoen euro die maximaal werd voorzien. Daarbovenop was de order intake in de meetperiode met 370 miljoen euro ver boven de eigen verwachting.

ASMI wijst onder meer op de beter dan verwachte marktomstandigheden in de chipsector. Bij de publicatie van de derdekwartaalcijfers rekende ASMI op een omzet in het slotkwartaal van 310 miljoen tot 330 miljoen euro. Verder zou de onderneming maximaal 310 miljoen euro aan nieuwe orders binnenhalen, aldus de prognose destijds.

ASMI benadrukt in een verklaring dat de afwikkeling van de arbitragezaak met Kokusai Electric, die de onderneming 56 miljoen euro opleverde, hier buiten beschouwing zijn gelaten. De definitieve cijfers volgen op 25 februari.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
ASMI 92% zegt kopen 12 stemmen

Gerelateerd

ASM International

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare