Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Flinke omzetstijging Punch in derde kwartaal

BRUSSEL (AFN) - De Belgische houdstermaatschappij Punch International heeft in het derde kwartaal meer omzet behaald dan een jaar eerder. Over de eerste negen maanden van dit jaar daalden de inkomsten echter. Dat blijkt uit cijfers die het bedrijf maandag naar buiten bracht.

De omzet steeg in het derde kwartaal met 19 procent, mede dankzij een goede DRUPA-beurs. Punch gaf geen concreet resultaat voor de periode. Tussen januari en september bedroegen de inkomsten 89,1 miljoen euro, 4,8 procent minder dan in dezelfde periode vorig jaar.

Punch, dat zich vooral richt op de grafische industrie, is het moederbedrijf van het in Amsterdam genoteerde Xeikon. Xeikon zag de omzet bij de tak Digital Printing Solutions in het derde kwartaal met 25 procent stijgen ten opzichte van dezelfde periode in 2011.

Omzet

In dezelfde periode stegen de opbrengsten van Prepress Solutions met 1,6 procent. Over de eerste drie kwartalen noteert Digital Printing Solutions een omzet gelijk aan die over dezelfde periode in 2011, terwijl de omzet van Prepress Solutions over die periode 16,4 procent lager is.

Op basis van de omvang van het orderboek van Xeikon verwacht Punch dat de omzet over het vierde kwartaal 2012 licht hoger zal liggen dan die over het vierde kwartaal van 2011.

Lees over dit aandeel ook

  1. nov '12 STOCKWATCH 'Sterk kwartaal voor Xeikon'
  2. nov '11 Omzetval voor Punch Graphix

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Iep Invest

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Iep Invest

5,650 11:20
0,000 0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links