Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Wisseling van de wacht bij Novisource

Gepubliceerd op 8 nov 2018 om 19:02 | Views: 1.124

Novisource 24 apr

1,14 0,00 (0,00%)

NIEUWEGEIN (AFN) - Novisource wil Frank Lagerveld benoemen tot nieuwe topman. De beursgenoteerde aanbieder van interim-professionals draagt daarnaast Peter Paul de Vries en Ron Stekelenburg voor als nieuwe commissarissen. Aandeelhouders kunnen op 20 december op een buitengewone aandeelhoudersvergadering stemmen over de wisseling van de wacht.

Lagerveld is nu nog partner en consultant bij WissemaGroup, een onafhankelijk organisatieadviesbureau. Hij volgt Philip van Blanken op die eerder dit jaar terugtrad. Ook financieel directeur Peter Specht vertrok. De dagelijkse operatie en commerciële activiteiten vielen daardoor tijdelijk onder de verantwoordelijkheid van Roy Vissers.

Novisource staat er inmiddels beter voor en de onderneming is naar eigen zeggen in rustiger vaarwater gekomen. De interim bestuurder, tijdelijk financiële man Cees den Ouden en commissarissen Duco Wildeboer en Edwin Groeneveld vinden het daarom een goed moment om terug te treden en de weg vrij te maken voor een nieuw team dat de onderneming naar een volgende fase kan brengen.

Beoogd commissaris De Vries is bekend als de topman van investeringsmaatschappij Value8. Stekelenburg voert een eigen advocatenpraktijk, vooral gericht op ondernemers en ondernemingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
Novisource 100% zegt kopen 2 stemmen

Gerelateerd

Novisource

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord