Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Nikkei zet daling voort

TOKIO (AFN) - De Japanse aandelenbeurs zette donderdag de daling voort. Beleggers bleven voorzichtig in afwachting van de Amerikaanse importtarieven op Chinese goederen die vrijdag in zullen gaan. China heeft al laten weten terug te zullen slaan. Ook elders in het Verre Oosten gingen de meeste beurzen omlaag.

De Nikkei-index in Tokio eindigde 0,8 procent lager op 21.546,99 punten. Het was de vierde verliesbeurt op rij. Vooral de Japanse banken en effectenhuizen werden van de hand gedaan. Mitsubishi UFJ Financial Group en Mizuho Financial Group verloren 0,9 en 0,7 procent. Het effectenhuis Nomura Holdings zakte 0,6 procent.

Fast Retailing zette de daling voort met een min van 2,5 procent. De Japanse eigenaar van kledingketen Uniqlo verloor een dag eerder al ruim 2 procent na tegenvallende binnenlandse verkopen.

In Hongkong noteerde de Hang Seng-index tussentijds 1 procent in de min en de beurs in Shanghai raakte 0,6 procent kwijt. De Kospi in Seoul verloor 0,4 procent. De All Ordinaries in Sydney was een positieve uitzondering met een winst van 0,5 procent.

Lees over dit aandeel ook

  1. 13 feb Japanse beurs stoomt omhoog
  2. 25 okt Japanse beurs test belangrijk vangnet

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
TOKYO-Nikkei 225

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
  1. down 5 juli 2018 10:25
    Ja die Jappen schijten nu in hun broek... Maar ze vergeten dat ze al jaren lang ervan hebben geprofiteerd met de namaak producten die ze telkens hebben geproduceerd,,, van US producten waarop patent stond....! Ook China moet nu de rekening betalen omdat ze zich nergens aan gehouden hebben..... Dat Trumpie dat nu wel durft te eisen of met een handeloorlog doet is de nalatigheid en dwaze houding van zijn voorganger(s) die met de wind mee waaide... Trump ruimt alle puinhoop op met spierballen taal,,,, en dat bekt de andere EU bondgenoten natuurlijk niet.... Frau Merkel en de rest zou er een voorbeeld aan moeten nemen!!
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

TOKYO-Nikkei 225

37.068,35 19 apr
-1.011,35 -2,66%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links