Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Omzet Campbell Soup licht omlaag

Gepubliceerd op 4 december 2019 14:12 | Views: 785

Campbell Soup Company 27 mei

48,66 +1,30 (+2,74%)

UNILEVER 27 mei

45,17 +0,77 (+1,73%)

CAMDEN (AFN) - De Amerikaanse levensmiddelenproducent Campbell Soup heeft in het afgelopen kwartaal een licht lagere omzet behaald, met ook een gedaalde nettowinst. De omzet zakte op jaarbasis met 1 procent tot bijna 2,2 miljard dollar in het op 27 oktober afgesloten eerste kwartaal van het gebroken boekjaar.

Volgens Campbell waren lagere verkopen te zien bij maaltijden en drankjes, maar stijgingen bij snacks. De nettowinst bedroeg 166 miljoen dollar van 194 miljoen dollar een jaar eerder.

Campbell kwam met een herziening van de prognose voor de netto-omzet in het gehele boekjaar, vanwege de in oktober afgeronde verkoop van de Europese chipsdivisie. De verwachtingen voor autonome groei en winst per aandeel blijven onveranderd.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
UNILEVER 100% zegt verkopen 1 stemmen
Campbell Soup Company

Gerelateerd

Campbell Soup Company

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

UNILEVER

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare