Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Poorter verkoopt weer grote pluk Lavide

AMSTERDAM (AFN) - Vincent Poorter heeft zijn belang in Lavide bijna volledig van de hand gedaan. De voormalig topman van de onderneming bezit volgens de laatste melding bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) nog 0,95 procent van het kapitaalbelang en het stemrecht.

Dat was een paar jaar geleden meer dan de helft. Sindsdien verkleinde Poorter zijn belang stap voor stap. Bij een vorige melding had Poorter nog 6,13 procent van de stukken in handen. Poorter maakte in het najaar van 2018 bekend terug te treden bij de onderneming, onder meer omdat het hem niet lukte om een accountant te vinden om de jaarrekening te controleren.

Ook grootaandeelhouder Martijn Kok heeft zijn belang aanzienlijk teruggebracht. Hij is volgens de registers van de AFM nu goed voor 23,57 procent van de aandelen. In januari meldde hij nog een belang van 29,03 procent.

Begin dit jaar werd bekend dat Lavide een nieuwe naam gaat krijgen, naar aanleiding van de benoeming van Salar Azimi tot topman van het bedrijf. Lavide kondigde eerder al aan te stoppen met kinderopvang. In het beursfonds worden nu verschillende activiteiten opgenomen, zoals bijvoorbeeld Hotel De Elderschans in Aardenburg, samen met de exploitatie en alle omliggende gronden; Hotel Du Commerce in Oostburg, Partyschip The Lambo en Voetbalclub Koninklijke Patro Eisden in Maasmechelen.

Lees over dit aandeel ook

  1. 01 feb Lavide meldt interesse in samenwerking onder beursnotering
  2. 09 jan Update: Delisting groepje smallcaps gestaakt 7

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Lavide Holding

Gerelateerd

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links