Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Jefferies verlaagt koersdoel Adyen

Jefferies verlaagt koersdoel Adyen
Beeld: Adyen

(ABM FN-Dow Jones) Jefferies heeft het koersdoel voor Adyen verlaagd van 850,00 naar 758,00 euro, met een onveranderd Houden advies. Dat bleek uit een maandag gepubliceerd rapport.

Het totale verwerkte betaalvolume zal waarschijnlijk onder druk blijven in Amerika, aldus de analisten, die verder wezen op een moeilijkere vergelijkingsbasis en de economische vertraging.

Een aankomende beleggersdag kan wellicht voor wat positief sentiment zorgen, maar beleggers kijken toch vooral naar de diepe dip in de omzetgroei, de hevige concurrentie en de kansen voor winstgevendheid op de lange termijn voor betaaldienstverleners.

Jefferies verwacht dat Adyen een krachtige naam blijft in de betaalwereld, maar de hoge consensusverwachtingen en de kans dat financiële doelen niet worden gehaald, beperken de ruimte voor een ommekeer op korte termijn. 

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
ADYEN NV 67% zegt kopen 21 stemmen

Gerelateerd

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
  1. Tradingmate 4 oktober 2023 13:22
    Ze zullen het wel goed onderzocht hebben. Maar wat ik lees is toch wel wat korte termijn, en ik denk dat je niet in aandelen zit (als belegger) voor de korte termijn.
    Ze geven geen punten aan waarmee ze aangeven dat de koers en het bedrijf het slechter gaan doen, dat blijkt ook uit het koersdoel. Daarom, als je graag een belegging doet voor de langere termijn (2-3 jaar) dan is Adyen interessant nu.
2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

ADYEN NV

1.070,400 17:29
-17,400 -1,60%
Premium

Advieswijziging Adyen

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Ontdek IEX Premium

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links