Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Video: obligaties interessanter dan aandelen

Video: obligaties interessanter dan aandelen
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) De neerwaartse risico's zijn nog altijd te hoog en beleggers moeten dus voorzichtig blijven met aandelen en eerder naar staatsobligaties neigen. Dit zei Grethe Schepers, Director of Research Multi Asset, van Fidelity International voor de camera tegen ABM Financial News.

"In de financiële wereld lijkt iedereen op dit moment hetzelfde te denken: slecht nieuws is goed nieuws", zei Schepers. "Hoe slechter het gaat met de economie, hoe minder centrale banken moeten ingrijpen."

Echter, de arbeidsmarkt is volgens Schepers nog altijd robuust en de inflatie is nog steeds hardnekkig, "wat betekent dat de ECB en Fed zullen blijven ingrijpen."

"De tijd is nog niet rijp om weer wat positiever naar aandelen en andere risicovolle activa te kijken. De neerwaartse risico's zijn nog te hoog. Wij blijven voorzichtig wat betreft aandelen en neigen eerder naar staatsobligaties", aldus Schepers.

Klik hier voor: obligaties interessanter dan aandelen

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links