Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Muziekwinkel Fame krijgt tweede leven

Muziekwinkel Fame krijgt tweede leven

AMSTERDAM (AFN) - Megastore Fame Music in Amsterdam krijgt een tweede leven op een nieuwe locatie. De bekende muziekzaak verhuist begin volgend jaar van de Kalverstraat naar het even verderop gelegen winkelcentrum Magna Plaza, zei Hans Breukhoven, directeur van moederbedrijf Free Record Shop Holding, dinsdag.

In augustus werd bekend dat Fame de deuren moest sluiten omdat het gezien de hoge huur en de stagnerende markt voor beeld en geluid niet langer mogelijk was een gezond bedrijfsrendement te behalen.

Eind februari heropent de muziekzaak zijn deuren op de tweede etage van Magna Plaza. De winkel neemt 600 vierkante meter in beslag. Volgens Arthur ter Braak, algemeen directeur van Fame, kunnen 20 van de ongeveer 60 medewerkers mee naar de nieuwe zaak. ,,Door de daling van de verkoop van cd's wordt de nieuwe Fame anders opgebouwd. Zo was het motto van Fame dat we alles hebben, maar dat kan bijna niet meer. Het wordt iets minder, maar het blijft het beste alternatief voor een Fame aan de Kalverstraat.''

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links