Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Lavide 2019: Partyboot en voetbalclub...!!!

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
255 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 13 »» | Laatste | Omlaag ↓
 1. forum rang 10 DeZwarteRidder 10 januari 2019 11:15
  Lavide stapt uit de kinderopvang

  Gepubliceerd op 10 jan 2019 om 08:12 | Views: 1.261

  Lavide Holding 10:34
  0,67 +0,01 (+0,76%)

  ALKMAAR (AFN) - Beursfonds Lavide stapt uit de kinderopvang. Dat maakte het bedrijf donderdag bekend, in aanloop naar een buitengewone vergadering van aandeelhouders. Tijdens die bijeenkomst moet goedkeuring worden verleend aan de benoeming van de nieuwe topman, Salar Azimi.

  Azimi wil dat Lavide op een zo kort mogelijke termijn een leeg beursfonds is, om daar nieuwe activiteiten in te plaatsen in de zogeheten hospitality-sector. Dat zijn ondernemingen van Azimi, zoals werkmaatschappij HB24 waarin Hotel Elderschans wordt geëxploiteerd. Ook Lambo, waarin de exploitatie opgestart gaat worden van een partyboot, Voetbalclub Patro Eisden te Maasmechelen en een nog af te bouwen Hotel Du Commercie worden ingebracht.

  ,,De hospitality activiteiten zullen zo veel mogelijk met onroerend goed worden ingebracht'', aldus Lavide in een verklaring.
 2. forum rang 10 DeZwarteRidder 10 januari 2019 11:33
  Azimi gaat dus vrijwel al z'n bedrijfjes verkopen aan Lavide en ongetwijfeld tegen veel te hoge prijzen.

  Er komen dus vele miljoenen nieuwe aandelen bij op de Iraanse manier, dus dat wordt dubbel feest op de partyboot.

  Ik denk trouwens dat de partyboot een zeer geschikte plek is voor de volgende vergaderingen.....!!!
 3. forum rang 10 DeZwarteRidder 10 januari 2019 11:45
  Op 10 januari is er een BAVA van Lavide.

  Je kunt je tot 1 Januari gratis voor deze aandeelhouders vergadering aanmelden.

  U bent van harte welkom, dus komt allen hier naar toe :-)

  www.lavideholding.com/oproep-bava-lav...

  Oproep BAVA Lavide Holding NV
  28 November, 2018 8:11
  In aansluiting op het persbericht van 7 oktober 2018 heeft o.a. groot-aandeelhouder dhr. M.H.B. Kok gezocht naar een passende kandidaat voor het CEO-schap.
  Op verzoek van dhr. Kok wordt op 10 januari 2019 een buitengewone aandeelhouders vergadering uitgeroepen.

  Op de agenda wordt op verzoek het volgende geplaatst:

  • Benoeming dhr. S. Azimi tot CEO van Lavide
  • Uitgifte 600.000 nieuwe aandelen B van Lavide aan dhr. S. Azimi tegen EUR 0,50 per aandeel (nominale waarde)
 4. forum rang 6 Leefloon 10 januari 2019 17:12
  quote:

  DeZwarteRidder schreef op 10 januari 2019 11:45:

  Je kunt je tot 1 Januari gratis voor deze aandeelhouders vergadering aanmelden.

  Die onkostenvergoeding is goed nieuws voor klanten van o.a. degiro.nl of keytrade.be:

  "Aanmelden voor aandeelhoudersvergaderingen Nederland € 10, -"

  Eén keer betalen, om 2x "legaal opgelicht" te worden. Wie wil dat nou niet...
 5. forum rang 6 Leefloon 11 januari 2019 10:53
  Op de kortere termijn worden er door intimi met een vage reputatie toch vooral onderling aandelen uitgegeven aan de laagst mogelijke prijs, en betaalt de lege onderneming blijkbaar de vraagprijs van 3 ton in aandelen, die niet zomaar tot de notering worden toegelaten. Alsof iemand een niet beurswaardig gemiddeld woonhuis inbrengt voor een iets te hoge prijs, waarvan met de huur niet eens de CEO van betaald kan worden.

  Een extreme overwaardering is wel mogelijk. Meestal het doel van dit soort rommelaars. De man van een beursnoteringen willen reddende stichting gaf aan zichzelf ooit aandelen aan de laagst mogelijke prijs uit, in ruil voor de klassieke en fantasieloze inbreng van weinig vastgoed. Daar werd op de beurs toentertijd meer dan 100x zoveel voor betaald, en begon de man grote schenkingen in beurswaarde te doen.
 6. forum rang 4 Ron Kerstens 11 januari 2019 11:02
  De waarde van de partyboot ed is getaxeerd op 16 mln, zou de hele zooi nu ingebracht gaan worden tegen 32 mln aandelen (50 cent per aandeel) ? Of komt er nog een konijn uit de hoge hoed en waarderen ze de uit te geven aandelen op bijv 25 cent ? Een ding is zeker, als de transacties zijn voltooid is het in ieders belang om de koes naar boven te krijgen en nieuwe overnames met zo hoog mogelijk gewaardeerde aandelen te betalen, laat dit spel maar met een gerust hart over aan Kok cs.
 7. forum rang 4 Ron Kerstens 11 januari 2019 11:07
  Ik denk overigens dat Azimi hier nog spijt van gaat krijgen, hij kon tot nu toe rustig scharrelen in de anonimiteit maar als beursgenoteerde vennootschap gaan er nu andere (transparantie)regels gelden. Gezeik met aandeelhouders, AFM, accountants, hoge advieskosten enz. Hij gokt er natuurlijk op dat hij de PeterPaul de Vries, George Toth, Schaaij truuc kan uithalen maar of dat nu ook weer lukt ?
 8. forum rang 6 Leefloon 11 januari 2019 11:46
  Er is helemaal niets dat ik met een gerust hart overlaat aan pennystock-veroordeelden, maar zonder een koersexplosie uit te sluiten. Gerommel in de marge. Stelt niets voor.

  Aandelen uitgeven aan 25 cent is overigens flauwekul, want dat bedrag ligt blijkbaar beneden de nominale waarde. Niet dat Kok zich veel aantrekt van wat mag, maar dat mag niet. Afstempelen of een splitsing, want anders. Nu is 0,50 kennelijk het minimum.

  Laten we het maar laten voor wat het is, inclusief het gescharrel. Er zijn echt wel meer 'ondernemers' die rommelen en op papier enorme winsten zien. Kok heeft daar ervaring mee.

  Overigens opvallen dat een onbeduidende toezichthouder aangezegd kan krijgen dat deze nooit meer in de branche mag werken, maar dat veroordeelde pennystockprutsers als regisseur een CEO kunnen gaan zoeken.

  Zielloze partners van Kok gun ik weinig, maar voor gewone aandeelhouders hoop ik dat we er een beurswaardig microcapje aan overhouden. Er is al zooi genoeg, en pennystocks om mee te spelen ook. Ik vrees ervoor, gelet op de 'kwaliteiten' van de betrokkenen.

  Het is wel 'sportief' dat ze beginnen met een hoge koers, in plaats van met een laagst mogelijke koers. Dat maakt trucjes moeilijker.
 9. forum rang 10 DeZwarteRidder 11 januari 2019 11:55
  quote:

  Ron Kerstens schreef op 11 januari 2019 11:02:


  De waarde van de partyboot ed is getaxeerd op 16 mln, zou de hele zooi nu ingebracht gaan worden tegen 32 mln aandelen (50 cent per aandeel) ? Of komt er nog een konijn uit de hoge hoed en waarderen ze de uit te geven aandelen op bijv 25 cent ? Een ding is zeker, als de transacties zijn voltooid is het in ieders belang om de koes naar boven te krijgen en nieuwe overnames met zo hoog mogelijk gewaardeerde aandelen te betalen, laat dit spel maar met een gerust hart over aan Kok cs.

  Waarschijnlijk was die taxatie van een Iraanse taxateur.......

  De miljoenen nieuwe aandelen zullen vrijwel zeker voor 50 cent worden uitgegeven. Het kan niet voor minder bij de huidige nominale waarde.
 10. forum rang 4 Biobert 11 januari 2019 14:36
  quote:

  DeZwarteRidder schreef op 10 januari 2019 11:33:


  Azimi gaat dus vrijwel al z'n bedrijfjes verkopen aan Lavide en ongetwijfeld tegen veel te hoge prijzen.

  Er komen dus vele miljoenen nieuwe aandelen bij op de Iraanse manier, dus dat wordt dubbel feest op de partyboot.

  Ik denk trouwens dat de partyboot een zeer geschikte plek is voor de volgende vergaderingen.....!!!


  Op mijn vraag tijdens de bava waar de volgende bava of ava wordt gehouden, zei de vz van de RvC dat ze de plaats van vergadering in overweging nemen.
 11. forum rang 10 DeZwarteRidder 11 januari 2019 14:38
  Beursfonds Lavide krijgt nieuwe naam

  Gepubliceerd op 11 jan 2019 om 08:12 | Views: 1.798

  Lavide Holding 14:10
  0,60 -0,02 (-2,44%)

  ALKMAAR (AFN) - Beursfonds Lavide krijgt op korte termijn een nieuwe naam. Dat maakte de onderneming bekend in een verklaring, naar aanleiding van de benoeming van Salar Azimi tot topman van het bedrijf. Hij werd tijdens een buitengewone aandeelhoudersvergadering verkozen.

  Lavide kondigde eerder al aan te stoppen met kinderopvang. In het beursfonds worden nu verschillende activiteiten opgenomen, zoals bijvoorbeeld Hotel De Elderschans in Aardenburg, samen met de exploitatie en alle omliggende gronden; Hotel Du Commerce in Oostburg, Partyschip The Lambo en Voetbalclub Koninklijke Patro Eisden in Maasmechelen.

  Daar is volgens Azimi een passende naam bij nodig. ,,De naamsverandering onderstreept dat de activiteiten die verbonden waren aan Lavide, tot het verleden behoren'', zo zei hij. Het bestuur van Lavide is direct begonnen met de benodigde voorbereidingen om een vergadering van aandeelhouders bijeen roepen. De nieuwe naam is nog niet gecommuniceerd.

  Overigens is Azimi voor een termijn van vier jaar benoemd. Annette Franken is afgetreden als lid van de raad van bestuur.
 12. forum rang 10 DeZwarteRidder 11 januari 2019 14:52
  quote:

  Biobert schreef op 11 januari 2019 14:41:


  [...]Dat vindt ik niet want La vide betekent in het Frans: de lege ruimte.
  En het fonds wordt nu juist gevuld.

  Lavide is gewoon is gewoon een Nederlands woord, maar goed, het wordt nu gevuld met troep, dus ik stel voor als nieuwe naam Latroupe of Latourette......!!
 13. forum rang 4 Biobert 11 januari 2019 14:56
  quote:

  DeZwarteRidder schreef op 11 januari 2019 14:52:


  [...]
  Lavide is gewoon is gewoon een Nederlands woord, maar goed, het wordt nu gevuld met troep, dus ik stel voor als nieuwe naam Latroupe of Latrine......!!


  Een uitmuntende suggestie, vooral ook omdat er veel Belgen in zijn hotel komen zei mevrouw Azimi op de bava
255 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 13 »» | Laatste |Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Lavide Holding Meer »

Koers 0,206   Verschil 0,00 (0,00%)
Laag 0,190   Volume 161
Hoog 0,206   Gem. Volume 8.965
1 jun 2020 14:21
label premium

KOPEN OF VERKOPEN?

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Ontdek Premium
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare