Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Draadje met INHOUD! geen toogpraat a.u.b.

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
709 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 31 32 33 34 35 36 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Eduard de Wit
0
quote:

rene66 schreef op 9 nov 2019 om 01:17:


[...]Ik heb ook het idee dat het technisch plaatje er beter uit gaat zien. Ik had het bijgaand plaatje gisteravond ook al geplaatst, maar hierbij het plaatje van vanavond. De koers schurkt tegen de 200 MA aan, dan kunnen er qua TA twee dingen gebeuren of de koers loopt vast en gaat weer naar beneden of de koers gaat er doorheen. Vanmiddag ging de koers er al doorheen.

Als het volgende week rustig blijft tav de handelsdeal of er positief nieuws komt dan ben ik ervan overtuigd dat wij door stijgen.

Normaal zou je denken dat de algoritmes van shorters ook gebruik maken van dit soort gegevens dus die zouden dan het signaal krijgen asap vertrekken.
We zouden dan door kunnen stijgen....
Maar naar welke koers doel je dan?
Ik bedoel, 26 of 30 bijvoorbeeld is nogal een verschil.
rene66
0
quote:

Eduard de Wit schreef op 11 nov 2019 om 18:30:


[...]

We zouden dan door kunnen stijgen....
Maar naar welke koers doel je dan?
Ik bedoel, 26 of 30 bijvoorbeeld is nogal een verschil.

Het enige dat ik kan doen is een indicatie geven van wat ik verwacht. Dat blijft heel moeilijk te voorspellen. Ik ben meer een FA iemand die zijdelings naar TA kijkt. Wellicht hebben andere mensen weer een andere interpretatie van het geheel.

De Money Flow gaat omhoog en is nog geen 70, maar slechts 48. Er stroomt dus geld in het aandeel, dat is positief. De Williams R indicator is wel lichtelijk oversold. De MACD gaat omhoog en kruist de signaallijn. Dat is positief. De 200 MVA schurkt nog steeds tegen de huidige koers aan. De koers gaat ook richting de bovenste Bollinger Band, als die er door heen gaat dan is dit een koopsignaal. Het aandeel zou als je naar de signalen kijk nog een klein beetje moeten stijgen wil je meer zekerheid hebben, maar zelf schat ik die kans groter in dan dat het aandeel naar beneden gaat.

Om te kijken waar naar je toe kan trek ik zelf altijd twee lijnen, de bovenste gele lijn (deel van een soort trendkanaal) geeft duidelijk aan dat het omhoog gaat en dan trek ik een lijn naar boven (rode stippellijn) om de koers te bepalen waar het heen zou kunnen gaan op basis van de huidige informatie, dan kom ik een klein beetje boven de 27 Euro uit.

Maar er hoeft maar één tweet uit de VS te komen of een shorter moet flink de koers willen drukken en het hele verhaal kan anders zijn. Verder blijft het geheel een eigen interpretatie van de signalen.

Bijlage:
rene66
0
@Eduard de Witt, ik zat nog een tweede keer naar het plaatje te kijken en omdat de Money Flow nog flink omhoog kom je ergens uit tussen de 27,2 en 28,3 Euro, waar de 28 Euro wellicht realistischer is.

Het moet wel heel vreemd gaan mocht de koers daarboven uitkomen in één keer,dus in 29 of 30 Euro geloof ik op dit moment niet, dat uitgaande van TA en de huidige lijnen. Als er echter heel goed nieuws komt of heel slecht nieuws van wat dan ook, of shorters die in paniek raken, dan gelden de lijnen niet meer.
ff_relativeren
0
Recentelijk werden er op dit forum bedenkingen geschreven, over de behandeling van rotorbladen van Boeing vliegtuigen. Zojuist meldt CNBC dat de levering van vliegtuigen in december (dus over enkele weken al) wordt hervat :

www.cnbc.com/2019/11/11/boeing-expect... .

Voor het 4e kwartaal in dit jaar verwacht ik daar (helemaal) niets van in de cijfers, maar voor het jaar 2020 en verder lijkt het me een mooi lichtpuntje.
Lucky-corner
0
Amsterdam, 12 November 2019 --- AMG Advanced Metallurgical Group N.V. ("AMG", EURONEXT AMSTERDAM: "AMG") is pleased to announce that Mr. Thomas Centa has been appointed President of AMG Vanadium. Mr. Centa has been with AMG Vanadium since May 2018, serving as Executive Vice President. Mr. Centa reports to Mr. Eric Jackson, AMG’s Chief Operating Officer.
Mr. Centa assumed this role following the retirement of Mr. Hoy E. Frakes, Jr., who served as AMG Vanadium’s President for nearly 20 years. Mr. Frakes will remain with AMG Advanced Metallurgical Group N.V. providing oversight for the company’s vanadium expansion projects in Zanesville, Ohio and the previously announced Shell & AMG Recycling B.V. joint venture.
Mr. Jackson said, “I want to thank Hoy for his leadership and commitment in making AMG Vanadium the global environmental leader in processing spent resid catalysts. We are also extremely pleased to have Tom lead the AMG Vanadium team as we expand on our global leadership position.”
voda
0
AMG benoemt topman AMG Vanadium

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
AMG Advanced Metallurgical Group
25,18 0,00 0,00 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) AMG Advanced Metallurgical Group heeft Thomas Centa aangesteld als president van AMG Vanadium. Dit maakte het bedrijf dinsdagochtend bekend.

Centa is sinds mei 2018 werkzaam bij AMG Vanadium als uitvoerend vicepresident. Hij zal rapporteren aan operationeel directeur Eric Jackson van AMG en volgt Hoy Frakes op die met pensioen gaat.

Frakes blijft overzicht houden bij vanadiumgerelateerde uitbreidingsprojecten in Zanesville, Ohio en bij de recent aangekondigde joint venture met Shell.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
ff_relativeren
0
1 short melding ; Arrowstreet Capital gaat van 1,09% naar 0,93%.
Dat is -/- 0,16 in 1x.
709 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 31 32 33 34 35 36 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Advanced Metallurgical Group Meer »

Koers 25,600   Verschil +0,42 (+1,67%)
Laag 25,130   Volume 202.821
Hoog 25,620   Gem. Volume 399.158
12-nov-19 17:37
label premium

AMG: Prijzen blijven laag

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium

Gerelateerde Video's