Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

overschirjven aandelen naar NPEX

5 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 19 april 2012 07:35
    Vandaag na beurs eindigt de handel in AMT aandelen op Euronext. Op 26 april ontvangt iedere AMT aandeelhouder een aantal certificaten van aandelen dat gelijk is aan het aantal aandelen AMT dat hij na vandaag bezit.

    Op de AMT site is een instructie/notitie verschenen wat er gedaan moet worden door iedere certificaathouder om verhandeling van zijn stukken mogelijk te maken:
    www.amtbiopharma.com/investors/shareh...

    Als het goed gaat ontvang je ook in de loop van volgende week een instructie van Uje eigen bankinstelling, waar je AMT stukken nu liggen. Je hoeft daarop, echter, niet te wachten.

    Zoef
  2. flosz 19 april 2012 08:34
    Bericht aan houders van certificaten van aandelen B in uniQure B.V. uitgegeven door Stichting Administratiekantoor uniQure B.V. (ISIN NL0010124913)
    In aanvulling op eerdere berichtgeving wordt medegedeeld dat de certificaten van aandelen B in uniQure B.V. met een nominale waarde van € 0,01 (‘Certificaten’) uitgegeven door Stichting Administratiekantoor uniQure B.V. (‘Administratiekantoor’) vanaf 26 april 2012 worden toegelaten tot en verhandelbaar zullen zijn op Nederlandsche Participatie Exchange (‘NPEX’), een online geautomatiseerd handelsplatform met een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en onder toezicht van De Nederlandsche Bank. (DNB).
    Het Administratiekantoor heeft besloten dat verhandeling zal plaatsvinden op een zogenaamde interne markt op NPEX, waartoe uitsluitend de huidige houders van Certificaten toegang hebben.
    Certificaathouders ontvangen na goedkeuring door het Administratiekantoor toegang tot het interne marktgedeelte van de Certificaten op NPEX. Op dit gedeelte zullen ook belangrijke berichten van uniQure beschikbaar worden gesteld waaronder jaarverslagen, kwartaalberichten, handelsperiodes op NPEX etc.
    De verhandeling vindt plaats volgens de veilingmethodiek, waarbij certificaathouders zelf de prijs bepalen.
    Gezien het bijzondere karakter van de certificaten zal handel op NPEX tenminste vier maal per jaar plaatsvinden en wel een korte periode na afsluiting en publicatie van de kwartaalberichten van uniQure B.V. Het Administratiekantoor heeft de bevoegdheid de frequentie van de handelsmomenten te wijzigen.
    Certificaathouders worden verzocht hun stukken in het NPEX-systeem in te brengen, middels bijgesloten bijlage. Hierna kunnen Certificaathouders handelen.
    Dit kan op de volgende eenvoudige wijze:
    1. Open een NPEX rekening via www.npex.nl.

    Na invulling van de gegevens en toezending van een kopie van een identificatiebewijs aan NPEX, ontvangt u een inlogcode en een rekeningnummer.
    2. Een inschrijfformulier (zie bijlage) waarmee aan NPEX een eenmalige volmacht gegeven wordt om de Certificaten bij uw huidige bewaarder over te boeken naar het bewaarbedrijf van NPEX.

    3. Na overboeking van de stukken ontvangt u van NPEX toegang tot de interne markt van de Certificaten.

    Uitdrukkelijk wordt erop gewezen dat uitsluitend verhandeling kan plaatsvinden op het NPEX platform en dat daarvoor de voorgaande stappen doorlopen moeten worden.
    Voor nadere informatie verwijzen wij naar de website van NPEX (www.npex.nl) waaronder informatie te vinden is over de werking van de handel op NPEX en veelgestelde vragen.
    U kunt desgewenst ook contact opnemen met de Service desk van NPEX bereikbaar op
    Telefoonnummer 070 – 3851530 (op werkdagen van 9.00-17.00 uur.) e-mail: info@npex.nl
    Stichting Administratiekantoor uniQure B.V.
    Amsterdam, 18 April 2012
    www.amtbiopharma.com/uploads/Bericht%...
5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 860,25 -0,59%
EUR/USD 1,0657 +0,13%
FTSE 100 7.824,28 -0,67%
Germany40^ 17.692,60 -0,81%
Gold spot 2.383,44 +0,17%
NY-Nasdaq Composite 15.601,50 -0,52%

Stijgers

WDP
+4,00%
Econoc...
+1,38%
Aedifica
+0,95%
Solvay
+0,82%
Retail...
+0,62%

Dalers

Deceun...
-2,76%
Barco
-2,43%
KBC Groep
-2,14%
Elia
-1,78%
D'IETE...
-1,75%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links