Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

AMT EINDE OEFENING!

50 Posts
Pagina: 1 2 3 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. ch@rter 15 april 2012 18:08
    RUILMOMENT NADERT: BELEGGER KRIJGT OP 26 APRIL VOOR IEDER AANDEEL AMT ÉÉN CERTIFICAAT UNIQURE

    10 april 2012

    Afdrukken

    Email
    Delen:
    Reageer als eerste op dit artikel
    Een nieuwe episode in de verdwijntruc van biotechbedrijf AMT is begonnen. Inmiddels zijn de bezittingen en schulden overgeheveld naar het niet-beursgenoteerde Uniqure.
    Daarmee is de ontmanteling van beursfonds AMT gestart. Beleggers die op 23 april (de registratiedatum) minder dan vijf procent van de aandelen AMT in bezit hebben, ontvangen op 26 april voor ieder AMT aandeel één certificaat Uniqure.

    Dit certificaat wordt automatisch in het effectendepot bijgeschreven. Minderheidsaandeelhouders die niet mee willen naar Uniqure, kunnen hun aandelen nog tot 19 april op de beurs verkopen.

    Niet eerder vertoond
    Vanaf eind april gaat het biotechbedrijf buiten het zicht van de beurs verder. Uniqure is een speciaal voor de overname van AMT door investeringsmaatschappijen Forbion, AVP en Gilde opgerichte entiteit waarin de oude activiteiten van AMT worden voortgezet.

    Niet langer als zichtbaar beursbedrijf met vele beleggers, maar in de anonimiteit waar een aantal investeringsfondsen aan de touwtjes trekt.

    Het is een in Nederland nog niet eerder vertoonde vorm van een zogenaamde activa passiva transactie. Eentje waarin kleine beleggers ook nog min of meer buitenspel zijn gezet.

    Aandelen worden certificaten
    Zij zien hun AMT-aandelen omgezet worden naar certificaten en hebben niet langer toegang tot aandeelhoudersvergaderingen (ava).

    Alleen via een door Uniqure gefinancierd administratiekantoor, waarin drie bestuurders zullen zetelen, kunnen zij voortaan nog hun stem laten horen.

    Uniqure geeft zowel aandelen A als B uit. De aandelen A zijn in handen van Forbion, AVP en Gilde. Forbion pompt in ruil voor haar aandelen zes miljoen euro eigen vermogen in Uniqure.

    Meer AMT

    De aandelen B worden gehouden door het administratiekantoor die daarvoor vervolgens certificaten bij kleine beleggers plaats. Die certificaten krijgen een notering op de relatief onbekende NPEX-beurs zodat er toch nog eens in de drie à vier weken via een veiling handel kan plaatsvinden in de certificaten Uniqure.

    De zes miljoen euro is niets meer dan de overnamesom voor de activiteiten van AMT. In ruil voor die bezittingen en schulden krijgt AMT certificaten in Uniqure die in het kader van de ontbinding van het bedrijf zullen worden verdeeld onder de ‘oude' aandeelhouders.

    Zonder de tussenkomst van Uniqure zou AMT volgens bestuursvoorzitter Jörn Aldag in april van dit jaar failliet gaan.

    Lege beurshuls
    Ook al zijn de activiteiten van AMT ondergebracht in Uniqure, dat betekent nog niet dat de vennootschap AMT onmiddellijk ophoudt te bestaan. Aldag meldde tijdens de ava van 30 maart, waarin de transactie werd bezegeld, dat de aandelen AMT waarschijnlijk nog tot de zomer van 2012 genoteerd blijven.

    Wel is AMT na de verdeling van de certificaten op 26 april niet meer dan een lege beurshuls. En die beurshuls kan voor andere partijen interessant zijn om een nieuw bedrijf snel en relatief goedkoop aan een beursnotering te helpen. Inmiddels hebben volgens Aldag al twee partijen interesse getoond in de beurshuls.

    Uniqure bouwt verder
    Nu de transactie een feit is, bouwt Uniqure verder aan haar toekomst. De bedoeling is dat de geïnvesteerde centjes, inclusief een prettig rendement, worden terugverdiend.

    In mei 2012 verwacht Uniqure een belangrijke opinie van de Commissie voor Menselijke Medicinale Producten (CMHP), een gespecialiseerd agentschap van de Europese Commissie, over de mogelijke marktintroductie van gentherapieproduct Glybera.

    Zo'n drie maanden later hoopt Aldag dan dat de Europese Commissie een definitief oordeel velt over de geschiktheid van Glybera, een medicijn tegen zogeheten LPL-deficiëntie.

    Mensen die lijden aan deze zeer zeldzame ziekte, zijn door een ontbrekend gen niet goed in staat om de vetten uit voedsel af te breken. Mocht het product op de markt komen, dan zou dit goed kunnen zijn voor een omzet van 25 miljoen euro per jaar.

    Daarnaast zoekt Uniqure nog een partner voor het door ontwikkelen van het product tegen de bloedziekte Hemofilie B. De testresultaten in de prille beginfase zijn veelbelovend. Nu nog moeten patiënten drie keer per week naar het ziekenhuis voor behandeling.

    Met de kuur van Uniqure zouden volgens de huidige testresultaten patiënten met één infuus jaren vooruit kunnen.
  2. [verwijderd] 15 april 2012 19:13
    Verhandelen fondsen via NPEX

    Wat is NPEX?
    NPEX is een online beurs waarop u als belegger zelf kunt handelen. Het is een alternatief voor beurzen zoals de AEX of Euronext. U kunt hier zelf participaties kopen of verkopen. Het is dan ook vergelijkbaar met een marktplaats of veiling.

    Hoe werkt het?
    Net als een normale marktplaats wordt de prijs (koers of participatiewaarde) bepaald door vraag en aanbod. U bepaalt zelf welke participaties u wilt verkopen en wat u er voor vraagt. Anderen kunnen dan hierop bieden. Aan het eind van de biedtermijn krijgt de deelnemer die de hoogste prijs heeft geboden de participaties, indien deze prijs tenminste gelijk is aan de door u gestelde ondergrens.

    Hoe bepaal ik een vraagprijs?
    De vraagprijs kunt u zelf bepalen.

    Hoe wordt de verkoopprijs bepaald?
    De verkoopprijs wordt bepaald door de hoogste bieder op het einde van de biedtermijn. Als de biedtermijn nog niet voorbij is kan er dus nog overheen geboden worden.

    Wanneer ontvang ik het geld als ik verkocht heb?
    Uiterlijk 3 werkdagen na de biedtermijn wordt het bedrag van de koper naar de verkoper overgemaakt. Dit bedrag staat dan op de NPEX-rekening.

    Hoe verloopt de overdracht na verkoop?
    De overdracht is alleen administratief. Uiterlijk 3 werkdagen na de biedtermijn worden de participaties overgedragen van verkoper naar koper.

    De kosten
    Inschrijven, inbreng van de participaties en bijschrijving van certificaten en gebruik van NPEX is gratis. Aan de koop en verkoop van certificaten zijn kosten verbonden. Raadpleeg hiervoor de NPEX website (zie vraag en antwoord)

    Meer informatie vindt u op www.NPEX.nl.

  3. Prof. Dollar 17 april 2012 17:03
    Via Alex Vermogensbank.

    Belangrijke informatie delisting en overname AMT Holding
    Wanneer u op donderdag 19 april 2012 voorbeurs in het bezit bent van aandelen AMT Holding, ontvangt u per aandeel AMT Holding 1 certificaat uniQure. U heeft dan zowel een aandeel AMT Holding als een certificaat uniQure in portefeuille. De aandelen AMT Holding blijven naar verwachting tot de zomer verhandelbaar op Euronext Amsterdam. Het certificaat uniQure is vooralsnog niet verhandelbaar via de gereglementeerde markt. UniQure is op zoek naar mogelijkheden om de handel in de certificaten te vergemakkelijken.

    Hoe moet ik deze vetgedrukte zin lezen? Kan ik daarna mijn AMT aandelen doodleuk verkopen en nog steeds profiteren van mijn certificaten?
  4. [verwijderd] 17 april 2012 17:51
    Ik kreeg zojuist ook zo'n bericht, met een verwijzing naar een te downloaden "overview", die onder het kopje investors staat op de pagina van amt.
    agenda:
    Timetable of principle events
    Extraordinary General Meeting 30 March 2012
    Completion Date 5 April 2012
    Dissolution of AMT coming into
    effect
    5 April 2012
    Ex Date 19 April 2012
    Distribution Record Date (after
    close of trading on NYSE Euronext
    in Amsterdam)
    23 April 2012
    Advance Distribution 26 April 2012
    Final date Exchange Offer 9 May 2012
    End of liquidation expected summer 2012
    Delisting expected summer 2012
  5. flosz 17 april 2012 17:58
    quote:

    Prof. Dollar schreef op 17 april 2012 17:03:

    Via Alex Vermogensbank.

    Belangrijke informatie delisting en overname AMT Holding
    Wanneer u op donderdag 19 april 2012 voorbeurs in het bezit bent van aandelen AMT Holding, ontvangt u per aandeel AMT Holding 1 certificaat uniQure. U heeft dan zowel een aandeel AMT Holding als een certificaat uniQure in portefeuille. De aandelen AMT Holding blijven naar verwachting tot de zomer verhandelbaar op Euronext Amsterdam. Het certificaat uniQure is vooralsnog niet verhandelbaar via de gereglementeerde markt. UniQure is op zoek naar mogelijkheden om de handel in de certificaten te vergemakkelijken.

    Hoe moet ik deze vetgedrukte zin lezen? Kan ik daarna mijn AMT aandelen doodleuk verkopen en nog steeds profiteren van mijn certificaten?
    Lijkt me niet te kloppen.
    De aandelen d.d. 19-04-2012 voorbeurs in bezit worden omgezet in cert. Uniqure. Verkopen(aandelen AMT) is na 18-04-2012 imo niet mogelijk.
    Bel eventueel Aicha even: +31 20 566 8014

    Consequently, to receive uniQure DRs, a person must hold AMT shares on the Distribution Record Date. To hold AMT shares on the Distribution Record Date, a shareholder must have bought such shares before the Ex Date, which shall be the second business day prior to the Distribution Record Date. Conversely, shareholders that do not want to receive uniQure DRs, must sell their AMT shares before the Ex Date.

    Plakkerdeplak ( www.iex.nl/Forum/Topic/1281696/2/Het-... ) harrysnel erbij:
    Als 23 april de distribution record date is dan wordt ex-date 19 april en "gaat iedereen na 18 april het kooitje in"..
  6. [verwijderd] 17 april 2012 18:01
    Brief van Binckbank:
    Graag informeren wij u over het volgende. U heeft aandelen AMT Holding in portefeuille. Op 16 februari 2012 hebben drie partijen te weten uniQure, Forbion en AMT Holding een overeenkomst gesloten aangaande de delisting en herfinanciering van het fonds AMT Holding.

    Belangrijke informatie delisting en overname AMT Holding
    Wanneer u op donderdag 19 april 2012 voorbeurs in het bezit bent van aandelen AMT Holding, ontvangt u per aandeel AMT Holding 1 certificaat uniQure. U heeft dan zowel een aandeel AMT Holding als een certificaat uniQure in portefeuille. De aandelen AMT Holding blijven naar verwachting tot de zomer verhandelbaar op Euronext Amsterdam. Het certificaat uniQure is vooralsnog niet verhandelbaar via de gereglementeerde markt. UniQure is op zoek naar mogelijkheden om de handel in de certificaten te vergemakkelijken.

    De notering van het fonds AMT Holding zal medio 2012 beëindigd worden. Deze overeenkomst is op vrijdag 30 maart 2012, tijdens een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders, goedgekeurd.

    Indien u geen certificaten uniQure wenst te ontvangen, dient u uw aandelen AMT Holding voor sluiting van de beurs op 18 april te verkopen.

    Meer informatie aangaande de delisting en overname in het fonds AMT Holding kunt u teruglezen via onderstaande link. Wij raden u ten zeerste aan om deze informatie goed door te lezen:

    www.amtbiopharma.com/uploads/Overview...

    Wij vertrouwen erop u met deze informatie van dienst te zijn.

  7. flosz 17 april 2012 18:50
    Zoiets dan maar:
    Wil je cert. UniQure: zorg dat je AMT aandelen bezit op 18-04-2012(na-beurs).
    Wil je geen cert. UniQure: zorg dat je al je AMT aandelen verkoopt op 18-04-2012.
    Wil je na de 18de(btw:verdeling certificaten d.d. 26-04-2012)spelen met een lege beurshuls (tot daadwerkelijke liquidatie), ook dat kan….
  8. DAGEVOS 17 april 2012 21:53
    Dus als ik goed begrijp dan kunnen we nog tot ver in de zomer in aandelen/certificaten AMT handelen via de beurs. Dit betekent dat we nog kunnen stijgen op de berichtgeving in mei over glybera.
    Met andere woorden: het heeft nog zin om snel wat aandeeltjes op te pikken. Mocht je je aandeeltjes/certificaten nog kwijt willen dan heb je nog de tijd om te handelen.
  9. Prof. Dollar 17 april 2012 22:23
    quote:

    DAGEVOS schreef op 17 april 2012 21:53:

    Dus als ik goed begrijp dan kunnen we nog tot ver in de zomer in aandelen/certificaten AMT handelen via de beurs. Dit betekent dat we nog kunnen stijgen op de berichtgeving in mei over glybera.
    Met andere woorden: het heeft nog zin om snel wat aandeeltjes op te pikken. Mocht je je aandeeltjes/certificaten nog kwijt willen dan heb je nog de tijd om te handelen.
    Nee, tot en met 18 april kan je aandelen AMT kopen die daarna worden omgezet in certificaten uniQure. Voor de duidelijkheid: Glybera is al ondergebracht bij uniQure.

    Het na die datum inkopen van aandelen AMT lijkt mij effectief niet mogelijk. Immers, alle aandelen AMT zijn omgezet in certificaten uniQure. Kortom, er zouden geen aandelen AMT meer in omloop kunnen zijn. Dat de beursnotering er nog is zal dan een administratieve kwestie zijn maar handel kan er niet zijn omdat er geen verkopers in AMT aandelen meer zijn.

    @flosz: Mee eens?
  10. [verwijderd] 17 april 2012 22:51
    Voor elk uitstaand aandeel in AMT zal AMT één nieuw uniQure DR ontvangen. AMT zal vervolgens worden ontbonden en de uniQure DR’s zullen aan de aandeelhouders van AMT worden uitgekeerd als voorschot op de liquidatie-uitkering...........dit citeer ik uit de amt overeenkomst.
    Kan het zo zijn dat amt aandeelhouders een voorschot krijgen, de DR, en vervolgens medio 2012 het restant van de opbrengst van wat er van AMT over is (dus niet meegegaan is naar Uniqure)? (mits daar geen faillissement over uitgesproken wordt)
  11. forum rang 4 Pitmans 17 april 2012 22:57
    quote:

    Prof. Dollar schreef op 17 april 2012 22:23:

    [...]
    Voor de duidelijkheid: Glybera is al ondergebracht bij uniQure.
    Precies, álle activa zijn ondergebracht in uniQure en dus zijn de aandelen AMT in principe waardeloos.

    Maar de beursnotering heeft nog wel waarde voor een partij als Value8, die al vaker lege hulzen hebben opgekocht om voor hun klanten een goedkope beursnotering te regelen.

    Na de definitieve splitsing (19 april meen ik) blijven de stukken AMT dus wel nog verhandelbaar, maar tegen een veel lagere koers dan nu.

    En als idd V8 of een andere partij iets met de notering wil doen, zullen ze Euronext vragen deze in stand te houden en blijft de verhandelbaarheid.

    Reken je echter niet rijk, normaalgesproken (zie bijv EGO/1nomij) krijgt de nieuwe eigenaar tegen een belachelijk laag bedrag een flinke meerderheid in de stukken. Dit is volledig legaal, enige regels zijn dat de nieuwe stukken tegen minimaal nominale waarde worden uitgegeven en dat er in eerste instantie niet meer mogen worden geplaatst dan volgens de statuten toegestaan.

    Hou er ook rekening mee dat tegen die tijd allerlei perserts hier op het forum verschijnen.
  12. flosz 18 april 2012 13:00
    Amsterdam Molecular Therapeutics Reconfirms Timetable of Principle Events of its Liquidation Process
    PR Newswire

    AMSTERDAM, April 17, 2012 /PRNewswire/ --

    Amsterdam Molecular Therapeutics (AMT) Holding N.V. in liquidation (in liquidatie) (Euronext: AMT), today reconfirms the earlier announced timetable of the principle events of its liquidation process, in view of the upcoming advance distribution to the AMT shareholders.

    Because AMT's dissolved property consists of the 31,101,065 depositary receipts (certificaten van aandelen) for (class B) ordinary shares in uniQure B.V. ("uniQure DRs") that AMT received as consideration for the disposal of its entire business and operations to uniQure B.V. ("uniQure") without AMT having any known financial liabilities and the financial condition justifies the same, AMT's liquidators have decided to make an advance liquidation distribution (the "Advance Distribution") to the AMT shareholders by distributing and allocating to each AMT shareholder one uniQure DR for each AMT share held on the Distribution Record Date. It is not anticipated that there will be any further (final) distributions to AMT shareholders.

    The Distribution Record Date shall 23 April 2012 and the date on which the Advance Distribution of the uniQure DRs shall take place is 26 April 2012 (in each case subject to extension of the timetable for the liquidation process). The Advance Distribution of the uniQure DRs to the AMT shareholders will be settled through the book entry system operated by Euroclear Netherlands, and will result in one uniQure DR being credited in the securities account of each AMT shareholder for each AMT share held on the Distribution Record Date. Consequently, to receive uniQure DRs, a person must hold AMT shares on the Distribution Record Date. To hold AMT shares on the Distribution Record Date, a shareholder must have bought such shares before the Ex Date, which is 19 April 2012 (subject to extension of the timetable for the liquidation process). Conversely, shareholders that do not want to receive uniQure DRs, must sell their AMT shares before the Ex Date.

    Each AMT shareholder holding at least 5% of the shares in the capital of AMT on the Distribution Record Date shall be entitled to exchange its uniQure DRs for an equal number of ordinary shares (class A) in uniQure, subject to such shareholder becoming party to the uniQure Shareholder Agreement (the "Exchange Offer"). Eligible AMT shareholders that wish to apply for an exchange of uniQure DRs for ordinary shares (class A) in uniQure pursuant to the Exchange Offer must give written notice thereof to AMT ultimately on 9 May 2012 (subject to extension of the timetable for the liquidation process). More information on the Exchange Offer can be found the shareholders circular that AMT published on 17 February 2012 in relation to the transaction with uniQure, its press releases of 17 February and 6 April 2012 and in the overview of the key transaction elements and the transaction timetable that is available via AMT's website - www.amtbiopharma.com.

    AMT's shares will not be cancelled or otherwise cease to exist upon the Advance Distribution of the uniQure DRs. The AMT shares will continue to exist until the liquidation is finalised and AMT ceases to exist, which is expected to occur in the summer of 2012. AMT and its shares ceasing to exist upon the ending of the liquidation shall effectively also result in AMT's delisting, to the extent the delisting cannot be achieved at an earlier date in consultation with Euronext Amsterdam and subject to such conditions as Euronext Amsterdam may propose.

    Timetable of principle events

    Ex Date 19 April 2012
    Distribution Record Date (after close
    of trading on NYSE Euronext in
    Amsterdam) 23 April 2012
    Advance Distribution 26 April 2012
    Final date Exchange Offer 9 May 2012
    End of liquidation expected summer 2012
    Delisting expected summer 2012


    Each of the above dates is subject to extension of the timetable for the liquidation process. Any extension of the timetable shall be announced in a press release at least one business day before the originally set date of the event that is to be extended and reset at a later date.

    o.a. via finance.yahoo.com/news/amsterdam-mole...
  13. flosz 18 april 2012 13:14
    Dutch:

    Amsterdam Molecular Therapeutics (AMT) Holding NV in liquidatie , geeft vandaag vanwege de aanstaande uitkering bij voorbaat aan de AMT aandeelhouders een herbevestiging van het eerder aangekondigde tijdschema van de belangrijkste stappen in de vereffening van het vermogen van de ontbonden rechtspersoon.

    Omdat het vermogen van de ontbonden rechtspersoon AMT bestaat uit de 31.101.065 certificaten van aandelen voor gewone aandelen B in het kapitaal van uniQure BV ("uniQure Certificaten") die AMT heeft ontvangen als tegenprestatie voor de overdracht van haar gehele onderneming aan uniQure BV ("uniQure") terwijl de vereffenaars niet bekend zijn met financiële verplichtingen en de stand van het vermogen er daarmee aanleiding toe geeft, hebben de vereffenaars van AMT besloten om een uitkering bij voorbaat (de "Uitkering bij Voorbaat") aan de AMT aandeelhouders te doen, door aan elke AMT aandeelhouder per aandeel AMT dat op de Uitkeringsregistratiedatum gehouden wordt één uniQure Certificaat toe te kennen en uit te keren. Er wordt verwacht dat er verder geen (definitieve) uitkeringen aan aandeelhouders AMT zullen worden gedaan.

    De Uitkeringsregistratiedatum is 23 april 2012 en op 26 april 2012 zal de Uitkering bij Voorbaat plaatsvinden (in beide gevallen behoudens verlenging van het tijdschema voor de vereffening). De uitkering van de uniQure Certificaten zal worden afgewikkeld via het door Euroclear Nederland beheerde systeem voor giraal effectenverkeer. Het zal ertoe leiden dat AMT aandeelhouders voor elk op de Uitkeringsregistratiedatum gehouden aandeel AMT één uniQure Certificaat op hun effectenrekening krijgen bijgeschreven. Om uniQure Certificaten te ontvangen is het bijgevolg noodzakelijk om op de Uitkeringsregistratiedatum aandelen AMT te houden. Om op de Uitkeringsregistratiedatum aandelen AMT te houden, moet een aandeelhouder deze voor de Ex Datum hebben gekocht. De Ex Datum is 19 april 2012 (behoudens verlenging van het tijdschema voor de vereffening). Omgekeerd moeten AMT aandeelhouders die geen uniQure Certificaten wensen te ontvangen hun AMT aandelen voor de Ex Datum verkopen.

    Elke AMT aandeelhouder die op de Uitkeringsregistratiedatum ten minste 5% van het aandelenkapitaal van AMT houdt is gerechtigd om zijn uniQure Certificaten om te wisselen voor een gelijk aantal gewone aandelen A in het kapitaal van uniQure, onder de voorwaarde dat de desbetreffende aandeelhouder partij wordt bij de uniQure aandeelhoudersovereenkomst (het "Aanbod tot Omwisseling"). Hiervoor in aanmerking komende aandeelhouders die van de mogelijkheid om uniQure Certificaten in gewone aandelen A om te wisselen gebruik wensen te maken, moeten AMT hiervan uiterlijk op 9 mei 2012 (behoudens verlenging van het tijdschema voor de vereffening) schriftelijk in kennis stellen. Meer informatie over het Aanbod tot Omwisseling is te vinden in de (Engelstalige) aandeelhouders circulaire die AMT op 17 februari 2012 in het kader van de transactie met uniQure publiceerde, de persberichten van 17 februari en 6 april 2012 en in het (Engelstalige) overzicht van de belangrijkste elementen van de transactie en het tijdschema daarvan dat beschikbaar is via de website van AMT - www.amtbiopharma.com.

    De AMT aandelen zullen niet worden ingetrokken of anderszins ophouden te bestaan ¿vanwege de Uitkering bij Voorbaat van de uniQure Certificaten. De aandelen AMT blijven bestaan totdat de vereffening geheel is afgerond en de rechtspersoon AMT ophoudt te bestaan, hetgeen naar verwachting zal plaatsvinden in de zomer van 2012. Zodra AMT en de aandelen AMT vanwege de afronding van de vereffening ophouden te bestaan en als gevolg daarvan, zal ook de beursnotering van AMT eindigen, voor zover de beëindiging van de beursnotering niet reeds in overleg met Euronext Amsterdam en onder de voorwaarden die Euronext Amsterdam kan stellen op een eerder moment kan worden bewerkstelligd.

    Tijdschema

    Ex Datum 19 april 2012
    Uitkeringsregistratiedatum (na het
    sluiten van de handel op NYSE
    Euronext in Amsterdam) 23 April 2012
    Uitkering bij Voorbaat 26 april 2012
    Ultieme datum van het Aanbod tot
    Omwisseling 9 mei 2012
    Einde vereffening Verwacht zomer 2012
    Beëindiging beursnotering Verwacht zomer 2012

    Elk van de bovenstaande data is onder voorbehoud van een eventuele verlenging van het tijdschema voor de vereffening. Een verlenging van het tijdschema zal worden aangekondigd met een persbericht dat ten minste één werkdag voor de oorspronkelijk geplande datum van hetgeen wordt verlengd of opgeschort zal worden uitgebracht.

    Meer informatie over de Uitkering bij Voorbaat, de ontbinding van AMT en het proces van de vereffening van het vermogen van de ontbonden vennootschap en de beëindiging van de beursnotering en de bijbehorende timing is te vinden in het (Engelstalige) overzicht van de belangrijkste elementen van de transactie en de tijdschema daarvan dat beschikbaar is via de website van AMT

    www.perssupport.nl/apssite/permalink/...
    **********************

    Amsterdam Molecular Therapeutics' (AMT) last words:
    www.amtpharma.com/

    By Chris Mason ( twitter.com/#!/Prof_ChrisMason )

    www.youtube.com/watch?v=TmENMZFUU_0&a...
  14. Prof. Dollar 18 april 2012 13:59
    Dan lijkt mijn eerdere zin "U heeft dan zowel een aandeel AMT Holding als een certificaat uniQure in portefeuille" toch te kloppen.

    Dus je krijgt na 23 april de certificaten en je kan je aandelen AMT verkopen voor de gek die er wat voor geeft zonder dat dat effect heeft op je uniQure certificaten. Correct?
50 Posts
Pagina: 1 2 3 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 860,01 -0,62%
EUR/USD 1,0655 +0,11%
FTSE 100 7.895,85 +0,24%
Germany40^ 17.714,20 -0,69%
Gold spot 2.392,50 0,00%
NY-Nasdaq Composite 15.282,01 -2,05%

Stijgers

Econoc...
+5,50%
WDP
+3,12%
Retail...
+2,02%
Proximus
+1,66%
AB InBev
+1,48%

Dalers

Recticel
-2,35%
SYENSQO
-1,85%
bpost
-1,80%
Kinepolis
-1,47%
arGEN-X
-1,37%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links