Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel ING Groep AEX:INGA.NL, NL0011821202

  • 15,058 19 apr 2024 10:55
  • -0,110 (-0,73%) Dagrange 14,916 - 15,070
  • 1.545.119 Gem. (3M) 11,2M

ING en KBC weekend talk

157 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 8 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. dagobert1 2 december 2011 21:37
    Recordopbrengst Belgische staatsleningen
    Gepubliceerd op 2 dec 2011 om 18:25 | Views: 884 | Onderwerpen: België

    Artikel Reacties BRUSSEL (AFN) - België heeft zeker 5 miljard euro opgehaald met de uitgifte van nieuwe staatsleningen, een absoluut record sinds de invoering van de euro, meldde vrijdag het Belgische Agentschap van de Schuld.

    Vrijdag was de laatste dag waarop particulieren konden intekenen op de leningen. Maandag moeten de definitieve cijfers bekend zijn. Het Agentschap denkt uit te komen op 5,5 miljard euro.

    De Belgen konden intekenen op drie leningen: een lening met een looptijd van 3 jaar met een rente van 3,5 procent, een lening van 5 jaar met een rente van 4 procent en een lening van 8 jaar met een rente van 4,2 procent.
  2. [verwijderd] 2 december 2011 21:57
    quote:

    debo schreef op 2 december 2011 20:59:

    Mochten jullie de euforie dit weekend niet kwijt raken en daar met anderen van gedachten willen wisselen, dan kan dat hier dus.
    Sorry dat ik jullie feestje bederf, maar ik denk dat de euforie niet lang aanhoud, een geluk bij een ongeluk is dat de shorters uitgerookt zijn dat is het mooie aan zulke stijgingen dat het als een sneuwbal effect gaat. Maar de shorters, beleggers etc.. kunnen de wereld economie zelf niet redden. Denk dat de koersen ruim onder de bodems gaan komen, ik gaf al aan dat de koersen tot rond de 295 gaan herstellen het is dan iets meer kan naar 320 of zelfs naar de 360 niks is uitgesloten maar ze gaan dan weer de bodems opzoekken en dit keer denk ik dat ze erdoorheen zakken helaas.
  3. [verwijderd] 2 december 2011 22:01
    2 december 2011 21:55
    'Italië maakt maandag bezuinigingen bekend'

    ROME (AFN) - De nieuwe Italiaanse premier Mario Monti zal maandag maatregelen bekendmaken die de overheidstekorten de komende 2 jaar met 20 tot 25 miljard euro moeten verbeteren. Dat zeiden bronnen tegen persbureau Reuters vrijdag.

    Het Italiaanse kabinet zou maandag bijeenkomen om de maatregelen te bespreken. De voorstellen worden waarschijnlijk dezelfde dag nog naar het parlement gestuurd. Italië heeft beloofd het begrotingstekort in 2013 in balans te brengen.

    Volgens bronnen zou Monti van plan zijn de pensioenleeftijd voor veel werknemers te verhogen, overheidsdiensten willen privatiseren en nieuwe belastingen willen invoeren op private bezittingen. Zo zouden de belastingen op luxegoederen worden verhoogd en wordt een huizenbelasting heringevoerd.
  4. [verwijderd] 2 december 2011 22:13
    Niet zo erg dat de VS laag is gesloten, dat geeft wat meer kans op groene futs maandag. Het nieuws van de Belgische recordopbrengst van de staatsleningen lijkt me goed voor KBC tenminste dat hoop ik. Maandag bezuinigingen van Italië en dan nog de eurotop op de 8e. Maandag gaat Merkel ook al praten dus dat kan een voorproefje zijn voor de top. Er zit dus nog wat nieuws aan te komen en hopelijk is dat ons goed gezind. Daarbij komt nog dat we misschien toch wel een eindejaars rally gaan zien. Kortom, komende week kan er nog wel wat stijging inzitten zeker als De top succesvol wordt en daardoor de VS uit hun dak gaan. Wordt een spannend weekje en voor mij kan het weekend niet snel genoeg gaan. ;-)
  5. [verwijderd] 2 december 2011 22:53
    Ik vind het ook al saai, de gedachte dat twee dagen geen beurs open is. Super weekje, ING is gewoon een solide bedrijf, alle zeurpieten negeren, goeie cijfers, goed management, ook ik zie ze de komende week naar EUR 7 gaan. gelukkig had ik deze week ook gelijk, dus laten we er nog een weekje of 2, 3 tegenaan knallen. Rustig houden, niet te snel afscheid nemen.......goed weekend!
  6. [verwijderd] 2 december 2011 22:58
    oops gemist dat ie al gemaakt was...

    quote:

    De Ondernemers schreef op 2 dec 2011 om 20:42:

    Ik heb alles verkocht. vorige week vrijdag in gestapt op 4,71 vandaag verkocht op 6,08. Is veelste hard naar boven gegaan. Gaan nog wel terug naar 5. Vergeet niet dat de krediet waardigheid van frankrijk aankomende weer ook nog bekend gemaakt gaat worden. En ik zie de rentes van Italie en Spanje al weer op lopen. Voor de zitten blijver succes. Ik zit weer cash. prettig weekend

    Goedenavond biw,

    ik deel uw mening.

    Alereerst iedereen gefeli met deze mooie handelsdag.

    De significante stijging van de Franse rente tegen de markt in baart me echter al de gehele dag zorgen en speelt me parten.
    Daar speelt m.i. iets "raars".
    Onderbuik gevoel.
    De toevalligheden de afgelopen weken over "perongeluk lekken" AAA verlies France, wat een valse melding bleek. Vervolgens een andere melding dat "ze" het aan het onderzoeken zijn en vervolgens de Fransen zelf die er al rekening mee houden. Gekoppeld aan het "gerucht" dat er een bank omgevallen zou zijn als er niet door de banken Dollars swaps goedkoper ingegrepen was. Franse bank? Ze hebben tenslotte wel de meeste staatsschulden van de wereld in hun Franse bankkluizen "liggen".
    We zullen het gaan meemaken volgende week, in dit ING/KBC/BNP, kortom banken theater.

    Het psychologische en economische effect, van het verliezen van de Franse AAA status, dienen we niet te onderschatten! Heel veel pensioenfondsen e.d. mogen alleen in AAA dingen beleggen...

    Fijn weekend allemaal!
  7. [verwijderd] 3 december 2011 01:12
    Italië maakt maandag bezuinigingen bekend 21:57 2-12-2011

    ROME (AFN) - De nieuwe Italiaanse premier Mario Monti zal maandag maatregelen bekendmaken die de overheidstekorten de komende 2 jaar met 20 tot 25 miljard euro moeten verbeteren. Dat zeiden bronnen tegen persbureau Reuters vrijdag.

    Het Italiaanse kabinet zou maandag bijeenkomen om de maatregelen te bespreken. De voorstellen worden waarschijnlijk dezelfde dag nog naar het parlement gestuurd. Italië heeft beloofd het begrotingstekort in 2013 in balans te brengen.

    Volgens bronnen zou Monti van plan zijn de pensioenleeftijd voor veel werknemers te verhogen, overheidsdiensten willen privatiseren en nieuwe belastingen willen invoeren op private bezittingen. Zo zouden de belastingen op luxegoederen worden verhoogd en wordt een

  8. [verwijderd] 3 december 2011 01:21
    Morgan Stanley herhaalt het koopadvies voor ING

    woensdag 30 november 2011 - 11:00u - Advies opvolgen met een turbo oplossing?

    Morgan Stanley verlaagt het koerdsoel van ING naar € 9,00 van € 11,00. Het koopadvies van maandag 9 mei 2011 wordt herhaald. Dit vorige advies heeft geresulteerd in een rendement van -37,03%.
  9. silverwheaton 3 december 2011 06:55
    Maandag openen we licht lager... Dat staat vrijwel vast... Daarna worden we meegezogen door de nieuwsstroom die ons wederom alle hoeken van de kamer kan laten zien... Toch verwacht ik dat het optimisme de bovenhand zal halen en we een vrij positieve decembermaand tegemoet gaan... Mijn positie in kbc is verleden tijd, al zal ik niet dralen om ing op te pikken bij overdreven neerwaartse druk...
157 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 8 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Misplaatste reactie op cijfers ING Groep

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links