Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel TomTom AEX:TOM2.NL, NL0013332471

  • 5,980 18 apr 2024 17:35
  • -0,205 (-3,31%) Dagrange 5,980 - 6,230
  • 668.949 Gem. (3M) 301,7K

Vrijdag 25 februari 2011

203 Posts
Pagina: «« 1 ... 6 7 8 9 10 11 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 27 februari 2011 14:55
    quote:

    henkbres75 schreef op 27 februari 2011 14:16:

    Ik denk namelijk dat T2 een zeer interessant aandeel is. Het is namelijk een aandeel met veel kansen en bedreigingen. Door er dieper op in te gaan, wat de kansen en wat de gevaren zijn kunnen we allemaal vooruit komen.
    Het blijft leuk om over kansen en gevaren te praten. Echter hebben deze kansen en gevaren maar weinig invloed op de koers van TomTom.
    TomTom is een speelbal van speculanten. De logica achter het verloop van de koers is al tijden zoek.
    (dat zegt niet dat er mooie ritjes te maken zijn, maar deze hebben weer niet of nauwelijks iets met het nieuws te maken)

    Ik hoop dat een deel van het speculatieve karakter van dit aandeel zal verdwijnen zodra er uitzicht op dividend is. Dat duurt nog even.

    Het zou mooi zijn als ze tijdens de aandeelhoudersvergadering laten weten dat ze er na zullen streven, om vanaf 2012 dividend uit te keren.
  2. Evialmon 27 februari 2011 16:55
    quote:

    henkbres75 schreef op 27 februari 2011 14:16:

    hey muisie,

    Ja ik moet ook zeggen, net als 13.37, dat als buitenstaander ik het bewonderenswaardig vindt hoe je reageert. Er wordt hier door meerderen inderdaad zeer agressief, op het bizarre af, op jou gereageerd.
    Knap dat je het nog de moeite waard vindt om toch te blijven posten.

    Aan de andere kant, mensen die alsmaar uit hun plaat gaan tegen hem.... Sorry jongens, hij heeft gewoon een mening en valt niemand persoonlijk aan. Degenen die hem uitschelden en om bans vragen zijn echt degenen die hier fout zitten. Een forum is voor de serieus maar ook voor de leuk. Iets toleranter en minder lange tenen zou het voor allen hier veel prettiger maken.

    Ik moet zeggen dat ik dusdanig verbouwereerd ben door alle verbale agressie hier dat ik nauwelijks nog durf te posten op dit forum. Laat staan dat ik denk dat we zo aan een inhoudelijke discussie toe komen. Ik denk namelijk dat T2 een zeer interessant aandeel is. Het is namelijk een aandeel met veel kansen en bedreigingen. Door er dieper op in te gaan, wat de kansen en wat de gevaren zijn kunnen we allemaal vooruit komen.

    Het zal niet zo zijn dat T2 nu de facto failliet is, of dat ze eigenlijk op 20 euro moeten staan. Daarvoor is het een veel te groot aandeel dat veel te goed gevolgd wordt. Dus voor een goede afweging van de waarde van dit bedrijf is het juist goed om tot in detail dit in kaart te brengen. Pnd's lopen terug. Daar is al langer angst voor, maar dat gebeurt nu ook echt. Samenwerkingen en diversificatie mbt navigatie nemen toe. Wat zijn de gevolgen van deze trends? Wie zijn de concurrenten? Op welke termijn komen er kansen/gevaren? En natuurlijk, hoe reeel is de kans op een overname en door wie? En andersom, hoe reeel is de kans op een emissie?

    Anyway, meer dan genoeg bij dit aandeel om een inhoudelijke discussie over te voeren lijkt me.

    [Modbreak IEX]: (Als reactie op de discussie) Muisie heeft enkele dagen een waarschuwing ontvangen wegens zijn gedrag en heeft hier goed op gereageerd. HarryA hadden we wegens andere incidenten ook al waarschuwingen gegeven en laatst zelfs een laatste waarschuwing. Dit heet niet voor niets een laatste waarschuwing. Helaas ging hij door met persoonlijke aanvallen en waren wij genoodzaakt zijn account voor 3 maanden te blokkeren. HarryA is dus in geen geval geblokkeerd enkel op een losstaande gebeurtenis! Gelieve het hier bij te laten en inhoudelijk verder te discussiëren.
    Mvg,
    Moderator]
    Iex Moderator: Laat je toch niet in de luren leggen door Muisie de Kater. Hij vindt het prachtig hoe velen over hem heen vallen. Na jullie waarschuwing doet hij alsof hij de heilige maagd Maria is.....walgelijk!
    "Kom op he mensen...val me niet persoonlijk aan, maar kom met argumenten"...Zum kotsen!!!
  3. [verwijderd] 27 februari 2011 21:41
    quote:

    Alex1976 schreef op 27 februari 2011 16:55:

    [...]

    Iex Moderator: Laat je toch niet in de luren leggen door Muisie de Kater. Hij vindt het prachtig hoe velen over hem heen vallen. Na jullie waarschuwing doet hij alsof hij de heilige maagd Maria is.....walgelijk!
    "Kom op he mensen...val me niet persoonlijk aan, maar kom met argumenten"...Zum kotsen!!!
    Dus ook MdK luistert goed naar de Mod. en dat is prima, maar zonder waarschuwing was er gewoon niets veranderd

203 Posts
Pagina: «« 1 ... 6 7 8 9 10 11 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

TomTom geraakt door zwakke automotivemarkt

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links