Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Aarzeling om steunpakket

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 07:50 Nieuwe koopkansen aanstaande als de correctie doorzet 1
  2. 18 apr Olieprijs nog niet uitgebroken 59
  3. 17 apr Paniekbarometer springt op Alert-fase I 79

Reacties

256 Posts
Pagina: «« 1 ... 6 7 8 9 10 ... 13 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. beginnendebelegger 23 oktober 2020 14:12
    het is belachelijk dat de aex op deze koers staat. toekomst perspectief van een hoop mensen is verdwenen. werkloosheid loopt op, ziekenhuizen zijn vol, de overheid kan wel bedrijven overeind houden wat ook goed is maar dat moet op den duur allemaal terug betaald worden. zorgverzekering wordt duurder. leg mij nou eens aan wat nu nog positief is in de wereld ten opzichte van meer dan een jaar geleden waarbij de aex op 470 stond?
  2. [verwijderd] 23 oktober 2020 14:17
    quote:

    beginnendebelegger schreef op 23 oktober 2020 14:12:

    het is belachelijk dat de aex op deze koers staat. toekomst perspectief van een hoop mensen is verdwenen. werkloosheid loopt op, ziekenhuizen zijn vol, de overheid kan wel bedrijven overeind houden wat ook goed is maar dat moet op den duur allemaal terug betaald worden. zorgverzekering wordt duurder. leg mij nou eens aan wat nu nog positief is in de wereld ten opzichte van meer dan een jaar geleden waarbij de aex op 470 stond?
    de beurs staat alleen maar zo hoog door ASML adyen prosus,kijk eens naar rd ing aegon
    die fondsen gaan niet echt lekker,naar 470 gaan we pas als asml en consorten instorten
  3. beginnendebelegger 23 oktober 2020 14:32
    vandaag meer dan 10.000 besmettingen erbij. De komende jaren zullen de zorgkosten de burger de kop gaan kosten. We zullen naar Amerikaanse toestanden gaan. Werkloosheid wat oploopt. de vooruizichten zien er heel erg veel slecht uit. Pensioenstelsel is allemaal gebaseerd op beschikbare premieregelingen en dat betekent dat de verzekeraar/ pensioenfonds gaan beleggen met jou ingelegde premie. stel je voor je zit tegen je pensioendatum aan en de beurs stort in dan ben je gigantisch de lul. de belangen om de beurs op niveau te houden is te groot.
  4. [verwijderd] 23 oktober 2020 14:42
    Hoe weten ze eigenlijk dat er nieuwe besmettingen zijn? ze testen toch niet de hele bevolking iedere dag? hoe doen ze dat??? en waarom dagelijks?? kan toch nooit zoveel verscvhillen? en waarom doen ze dat? lijkt wel alsof ze het volk opzettelijk bang willen maken.. wat is de bedoeling en hoe weten ze dat?
  5. forum rang 6 d' Aandelen ' 23 oktober 2020 14:53
    quote:

    Doptieman schreef op 23 oktober 2020 14:01:

    Nu nog even een paar uurtjes het leegloop scenario en de schijn wekken dat de Index omhoog kan.......en dan ineens Onverwacht dondert het naar beneden !!!
    Pas Op . Attention!!!!


    Dat het vorige week vrijdag zo ging is geen garantie dat het nu weer zo gaat, was het maar zo voorspelbaar dan was iedere belegger rijk.

    Kan dus net goed flink omhoog, niet hopen of verwachten maar gewoon kijken wat er gebeurt en dat geldt voor iedereen.
  6. [verwijderd] 23 oktober 2020 15:11
    ik herinner mij het nog goed.... 1984... ik was nog een kind maar had gespaard...iedere week 5 gulden.. en mijn vader had aandelen robeco.. ik dacht die wil ik ook... het ging goed... totdat die dag in 1984 aanbrak.. alles kwijt ...mijn jarenlang gespaarde geld ..pleitte,, helft van mijn geld weg in 2 dagen.. vrijdag...net zon vrijdag als vandaag ...kabbelde de beurs rustigjes voort.. echter savonds eindigde de dow fors in de min.. maandag maar kijken ...was al 2 of 3 procent lager ...maar maandag kwam er nog eens ^ overheen.. en dat nog een paar keer. ik heb maar verkocht.. de moeder deed pijn. erg veel pijn.. u bent gewaarschuwd.. asml???? say what??? welke koers?
256 Posts
Pagina: «« 1 ... 6 7 8 9 10 ... 13 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links