Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Wall Street negeert spanningen

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 19 apr Nieuwe koopkansen aanstaande als de correctie doorzet 65
  2. 18 apr Olieprijs nog niet uitgebroken 59
  3. 17 apr Paniekbarometer springt op Alert-fase I 79

Reacties

730 Posts
Pagina: «« 1 ... 32 33 34 35 36 37 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 29 april 2020 22:34
    Inderdaad goed om ook vanuit ander perspectief te kijken.
    Deze man schrijft blogs over zijn (financieel) bewust leven:

    www.geldnerd.nl/n-1-geldnerd-en-de-we...

    Koopt elke maand van zijn salaris indexfondsen:

    "Mijn beleggingen zijn behoorlijk gedaald vanaf de piek. En ook alweer een beetje bijgetrokken. Ik verwacht dat het nog wel even onrustig zal blijven op de beurs. We overzien de economische impact van deze crisis nog niet. Dus zullen er nog wel wat schokken komen. Misschien daalt de beurs nog wel verder, procentje of 50, zou zomaar kunnen.. Dat betekent vooral dat ik goedkoper bijkoop en steeds meer aandeeltjes bezit. De wereld zal niet volledig in elkaar storten, verwacht ik. En dus trekt het wel weer een keertje bij.."

    Zo zijn er meer die blind geld storten en de boel op hun manier ondersteunen.
  2. [verwijderd] 29 april 2020 22:38
    quote:

    Ohm schreef op 29 april 2020 22:34:

    Geen verrassing voor de techs.
    Doen het goed, kon ook niet anders.

    Morgen Amazon.
    Geeft een veel beter beeld hoe de consument zich gedraagt.
    Zal ook wel goed zijn door de vele online bestellingen.

    Maar tech alleen laat niet de wereld draaien.
    Andere bedrijven zijn even cruciaal en daar gaat het dan weer niet goed.

    Inderdaad, maar voor andere bedrijven kun je dan weer mooi verwachtingen aanhalen. Dat op een gegeven moment mensen weer naar hun werk gaan en benzine tanken en willen vliegen en cruisen.
  3. forum rang 6 ttroo 29 april 2020 22:49
    Mooie cijfers van uit Amerika. En ja. Corona crisis gaaat daar ook een hit op doen. Zoals gisteren Alphabet aangaf een hit te hebben gehad aan het einde van Q1, doet FB dat inderdaad ook. En FB is nog onzeker ook over de toekomst. Ze zagen in April 2020 wel een gelijke omzet dan in April 2019, althans de eerste drie weken. Dus die mega sprong zou wel iets minder mogen. Maar iedereen kijkt of doet Facebook, You Tube, Netflix. U bent gewoon verAmerikaanst, zonder dat u het zelf weet. Op AD stond wel een mooi stuk. Ze willen 100 miljoen doses aan het einde van het jaar beschikbaar hebben. Hmm.. dan kan het virus nog wel ff doorgaan. En dat is dan weer minder goed nieuws. Overige Diensten waar echt mensen contact plaats vindt hebben het zeer lastig. Winkels Restaurants. Daarvan staan velen scheef of op omvallen. Boeing gooit er ff 10.000 man uit. In eerste instantie op vrijwillige basis. En anders niet vrijwillig. Ik vind Tesla altijd aan de zeer hoge kant gewaardeerd. Zeker voor dat mini beeje winst en ze blijven behoorlijk cashflow burnen. Aan de andere kant zetten ze wel fabrieken in de wereld op. En daar moet dan weer profijt van kunnen komen als die fabrieken gaan lopen. DAX future op 11.200. Lopen ze ietsjes hoger niet tegen weerstand aan? 500 Future staat op 2.952. Is er geen weerstand wat hoger op 2990? Nasdaq future gaat helemaal los. Op advertenties. Want we hebben er een grote hekel aan. Maar we zien ze wel, klikken er meer op dan we denken en worden in deze tijd zo beinvloedt. Running. Maar dan advertenties. Die markt is echt goud.
  4. [verwijderd] 29 april 2020 22:55
    Trump: US ready to put out virus if it rears up in fall

    april 29, 2020 10:28p.m. CEST

    United States President Donald Trump said on Wednesday that the country is ready to deal with the potential second wave of coronavirus in the fall.

    Trump noted that "so much has been learned" about the virus since the outbreak. "If it does rear up a little bit in the fall, or even a lot, we will be able to put it out. We'll put out the embers and we'll put out the flames," he claimed.

    Earlier, Dr, Anthony Fauci, director of the US National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), warned that the second wave of COVID-19 is "inevitable" but noted the US should do "reasonably well" when it comes as long as it prepares countermeasures in time.

    Wat een clown!!!
  5. forum rang 6 ttroo 29 april 2020 22:55
    Europa jumpt mee. Maar we hebben volgens mij zeer weinig bedrijven a la Alphabet, Facebook of een Netflix. Wat wel opvallend is de koers ontwikkeling van Netflix. Na de cijfers staan ze volgens mij een stuk lager, dan toen ze met cijfers kwamen. Misschien is het een voorbode voor de rest?
  6. [verwijderd] 29 april 2020 22:56
    quote:

    Eykpunter schreef op 29 april 2020 22:27:

    Misschien moeten de shorters alhier proberen om de aandelenmarkt te bregijpen vanuit het gegeven dat er gigantische belangen liggen bij de grootste spelers die miljarden euro's of dollars moeten beleggen, waarvan een groot stuk aan aandelen gealloceerd wordt. Zo'n belegger zit in alle aandelen die op de lijstjes voorkomen, het enige wat ze doen is onderlinge wegingen herzien. Ze hebben kamers met meerdere handelaren die opereren als marketmakers en die de koersen in een bepaalde handelsbreedte moeten houden die door fundamentele analysten aan ze wordt opgegeven. Ze verhandelen kleine plukjes en zijn ofwel aan het accumuleren dan wel aan het distribueren. Daar lukt je als kleine krabbelaar met een paar duizend, een paar honderdduizend, een paar miljoen aan beleggingen niet om een aandeel uit die handelsbreedte te krijgen. Tenzij je met zijn 10 duizenden bent, dan overbied je die grote beleggers, of tenzij die grote beleggers een koers uit hun handen laten vallen. Dat verklaart de stabiliteit van de koersen en het gegeven dat op lange termijn het zakken in een bear marktet de vorm heeft van een trap. Je hoeft dus niet zo sterk te letten op de economische nieuwsberichten, die worden door de analysten van de grote beleggers pas over een paar dagen of weken ingeprijsd. Ook de aandelenmarken lopen een beetje achter op het nieuws.
    Hoe verklaar je dan de paniek verkoop in maart?
730 Posts
Pagina: «« 1 ... 32 33 34 35 36 37 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links