Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Sterke aandelen

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 07:30 Olieprijs nog niet uitgebroken
  2. 17 apr Paniekbarometer springt op Alert-fase I 79
  3. 16 apr ASML oogt wispelturig 101

Reacties

645 Posts
Pagina: «« 1 ... 22 23 24 25 26 ... 33 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Raymn 28 april 2020 17:29
    Precies, Dagobert heeft het nu ff druk met andere zaken die heel veel geld vragen, vliegtuig bouwer, vliegtuig maatschappijen, WTI olie producenten etc. Zal ook weer met een check voor de (bijna?) 30 miljoen werkelozen moeten komen.
    Mijn putjes neem ik mee naar morgen!

    quote:

    Shortlong schreef op 28 april 2020 17:24:

    [...]
    Iedereen rekent op een boodschap die de beurs een boost omhoog geeft.... misschien zorgt dit voor teleurstelling... Hoop ik
  2. MrBullwhip 28 april 2020 17:43
    quote:

    Calimero schreef op 28 april 2020 17:35:

    [...]
    Hoe is het met je grafiekenstudie ??
    Hi Cali, dank voor je belangstellende vraag. Mijn avonden en weekenden zijn er momenteel mee gevuld en leer daarbij stap voor stap. Ik weiger eigenlijk in TA te geloven, maar moet ook toegeven dat het wonderbaarlijk is om te zien dat die lijntjes best aardig gevolgd lijken te worden :) Vraagje: van hoeveel dagen neem jij de slotstanden voor de berekening van de COG?
  3. [verwijderd] 28 april 2020 17:49
    quote:

    Shortlong schreef op 28 april 2020 17:01:

    [...]
    Ik hoop op de grote afstort. Hoop op -25% binnen 30 dagen. Ik hoop het zo. Alleen al vanwege het feit dat trump vannacht opriep " koop aandelen, we gaan sky high" zoals ik vannacht vermoedde hoop ik dat dit het signaal is geweest voor het begin van de grote afstort. En dan zou dat dubbel fijn zijn omdat trump dat signaal heeft gegeven.
    waar deed trump dat
    - lippensmoment -
  4. [verwijderd] 28 april 2020 17:57
    Analist Justin Blekemolen van Lynx zei echter juist steeds meer signalen te zien voor een correctie. "De AEX laat op hele korte termijn namelijk licht hogere bodems zien en weet ook de toppen toch steeds weer nipt hoger te leggen. Hierdoor is een oplopende driehoek ontstaan op de grafiek. Dit patroon lijkt op een rising wedge en mag doorgaans als negatief worden beschouwd", aldus de analist, die, indien de koers aan de onderkant uitbreekt, een eerste daling voorziet richting de steunzone op 491 tot 489 punten.

    De Federal Reserve publiceert woensdag zijn rentebesluit, een dag later volgt de Europese Centrale Bank. Econoom Carsten Brzeski van ING rekent op stevige taal en de bevestiging dat de ECB klaar staat om het Pandemic Emergency Purchase Program te verhogen en uit te breiden. Daarmee kan de centrale bank de markt mogelijk tevreden houden tot juni.

    Valutahandelaar Martijn Weller zei voor de camera van ABM Financial News te verwachten dat de Fed zijn belangrijkste rentetarief zal handhaven op 0 tot 0,25 procent en het hele jaar zal doorgaan met zijn zogenaamde "open end" kwantitatieve versoepeling.
  5. [verwijderd] 28 april 2020 18:02
    Het is "hoogst onwaarschijnlijk" dat de Federal Reserve aandelen zal gaan opkopen. Dit zei de Amerikaanse minister van financiën Steven Mnuchin tijdens een interview op zakenzender CNBC.

    Mnuchin zei tevens dat de Small Business Administration bij de toewijzing van steun aan het Amerikaanse midden- en kleinbedrijf met behulp van het Paycheck Protection Program (PPP) een volledige audit zal uitvoeren bij leningen van meer dan 2 miljoen dollar.

    De minister merkte ook op dat het PPP-programma geen "welzijnszorg" is voor grote bedrijven. Bedrijven die misbruik maken van het programma zullen volgens hem op een later tijdstip strafrechtelijk vervolgd zullen worden.

    Mnuchin benadrukte nog altijd achter het steunprogramma te staan, maar moedigde bedrijven wel aan minder hoge PPP-leningen aan te vragen.

    De Amerikaanse basketbalclub Los Angeles Lakers kreeg een storm van kritiek over zich heen nadat de sportclub onder het programma een lening aanvroeg om de salarissen van zijn sporters te dekken. Mnuchin noemde dit "schandalig".

    Ook zei Mnuchin dat er nog altijd wordt gesproken over hulp aan de verschillende Amerikaanse staten, maar dat er niet hoeft te worden gehoopt op een bailout. Als staten er een potje van hebben gemaakt, krijgen ze geen bailout, benadrukte de minister.

    Dit laatste geldt ook voor de oliesector, hoewel de VS volgens Mnuchin wel kijken of er liquiditeit kan worden verstrekt.
645 Posts
Pagina: «« 1 ... 22 23 24 25 26 ... 33 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links