Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Vraag naar Harley-Davidson-motoren stort in door coronacrisis

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

9 Posts
| Omlaag ↓
  1. TW82 28 april 2020 15:14
    Dat denk ik dus ook de laatste tijd steeds. Maakt niet meer uit wel macro-cijfer er naar buiten komt of welke bedrijfscijfers voor losse aandelen. Alles valt opeens mee. Met alles wordt al weer vooruit gekeken zogenaamd. Wat raar is, want de vooruitzichten zien er niet zo goed uit met 1.5m economie, minder consumentenvertrouwen en minder bestedingsruimte voor consumenten. Maar tegenwoordig is alles positief. (Behalve voor Flow Traders die de verwachtingen dik versloeg met record omzet en winst en dus uiteraard werd afgestraft na de cijfers). De paniek is weer gesust met eindeloos geld printen en de beurzen draaien wederom als een tierelier. Inderdaad up, up, up dus... Slaap beursje slaap...
  2. [verwijderd] 28 april 2020 15:52
    Harley-Davidson draaide al slecht voor covid19 uit brak... dus shit excuus

    Het is een slap excuus om het virus van alles de schuld te geven. Veel bedrijven draaide niet goed. En met al die reddingsacties blijven veel bedrijven die failliet hadden moeten gaan door overheidssteun in leven.... voor zolang het duurt.
  3. TA=verlies 28 april 2020 16:35
    Tijdens de interbellum in duitsland was je beter af met aandelen dan met cash. Nu er ook flink bijgedrukt wordt, lijkt mij, dat veel partijen aandelen kopen. Ligt misschien niet zozeer aan de prestaties van de beursgenoteerde bedrijven, maar aan het alternatief van cash aanhouden. Misschien een verklaring of iig een factor?
9 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links