Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Negatief begin voor Amsterdamse beurshandel'

Lees over dit aandeel ook

  1. 10:59 Adyen drukt op AEX 1
  2. 09:15 Adyen duwt AEX nipt in het rood

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

7 Posts
| Omlaag ↓
  1. Henri Nostradamus 24 april 2020 09:06
    Negatief is understatement. Ik zie geen enkele groene koers. Het feit dat er geen einde aan de lockdown te koppelen is gaat ons uiteindelijk naar nieuwe dieptepunten brengen. Pas als Koninklijke onder de 10 is weer aan kopen denken. Ondertussen goud en zilver fysiek kopen is mijn devies. HN
  2. [verwijderd] 24 april 2020 09:26
    quote:

    PietP schreef op 24 april 2020 08:52:

    China...uitgelekt...WHO. China is smerige spelletjes aan het spelen. Hadde we maar naar Taiwan geluisterd en niet naar dictator Xi. De artsen in China die waarschuwden zijn van de aardbodem verdwenen..
    Oud nieuws. Toen wij over de 8 artsen schreven die het corona virus in China hadden vastgesteld en gevangen gezet, werden we uitgemaakt voor complotdenkers.

    "complotdenkers" zijn mensen die dagelijks vele buitenlandse nieuwssites lezen en proberen te filteren wat waar en niet waar zou kunnen zijn. De mind controlled (95%)van de Nederlanders vertrouwen nog steeds wat regeringen en MSM ( Lokale nieuwszenders NOS,ANP en kranten) hen voorkauwen. De MSM doet zelden waarheidsonderzoek en neemt het meeste nieuws klakkeloos over van Reuters,CNBC en CNN.
  3. [verwijderd] 24 april 2020 10:28
    Google halveert marketing budget voor 2020 en stopt met het inhuren van personeel. Dit zegt mij veel meer dan jobless claims, PMI cijfers, etc. Het nieuws van Google gaat namelijk over de tweede helft van 2020. De V-shape recovery is nu volledig van tafel en meest optimistische is een U-shape. Ik sluit een Nike logo-shape en L-shape nog niet uit.
    De koersen van gisteren (oftewel een AEX van 510-515) zijn koersen die uitgaan van best case scenario voor de economie. Ik houd mijn shorts aan en koop niks totdat er ondenkbaar goed nieuws aankomt want de huidige prijzen vind ik niet koopwaardig.
7 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

AEX

876,11 11:51
+2,09 +0,24%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links