Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Degiro

4.244 Posts
Pagina: «« 1 ... 54 55 56 57 58 ... 213 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 8 Leefloon 23 maart 2020 18:05
    quote:

    'Belegger' schreef op 23 maart 2020 16:50:

    Bij ING is helemaal niet zoveel zichtbaar. Zij rekenen voor alle aandelentransacties dezelfde zichtbare kosten ongeacht de beurs.
    En dus kan een beurs voor ING niet goedkoop genoeg zijn. Het is de klant die met slechtere prijzen wordt afgerekend.

    ASML trouwens even kort bekeken. Met één veilingzaal zou ik daar een spread verwachten van €0,05 tot €0,10. Houd €0,10 maar aan, als loopgravenoorlog rond het midden.

    Kijk ik bij Euronext en bij het vertragende Equiduct, o.a. het communiceren en vergelijken maakt het proces niet sneller, dan is de spread met meerdere veilingzalen overal niet €0,05 tot €0,10, maar €0,15 tot €0,20. Houd €0,15 maar aan, want dat is voor mijn verhaal het slechtste.

    Omdat niet alles in één veilingzaal zit (maak niet de denkfout dat Equiduct en dergelijke online één veilingzaal maken), kost het oversteken van de spread dus al snel €0,05 per transactie. Bij ING kun je dus het tarief van een duurste beurs betalen, maar kun je een goedkopere beurs geleverd krijgen. En overal krijg je een (minstens) €0,05 slechtere prijs.per aandeel.

    Als ik iets koop, dan heb ik het liefst één veilingzaal vol met met elkaar concurrerende verkopers. Dat levert voor mij een betere prijs op dan vele online verbonden zalen, want dan vervalt een groot deel van de concurrentie. Overal slechte prijzen, dankzij obscure beurzen.
  2. forum rang 6 'belegger'' 24 maart 2020 10:50
    quote:

    objectief schreef op 24 maart 2020 07:41:

    [...]

    Jazeker, was geen probleem.
    Hoe dan?

    Zelf heb ik van woensdag tot vrijdag diverse keren geprobeerd te bellen en telkens werd de verbinding verbroken. Geen enkele keer werd ik in de wacht gezet. Gisteren werd ik teruggebeld n.a.v. mijn email en is mijn probleem keurig verholpen. De medewerker gaf ook aan dat emails nu voorrang krijgen.

    Dus verwacht nu niet direct een reactie d.m.v. een belletje, maar stuur een email en geef ze een paar dagen de tijd dan wordt het opgepakt.
  3. forum rang 8 Leefloon 25 maart 2020 12:10
    quote:

    'Belegger' schreef op 23 maart 2020 16:50:

    Bij ING is helemaal niet zoveel zichtbaar.
    Overigens is Flow Traders een manier om te profiteren van pound fools. Zij opereren parasiterend en razendsneller binnen de slordigheid, het onwetend en/of sowieso af te raden handelen via meerdere obscure en parasiterende beurzen, van anderen.

    Net zoals Optiver ooit maar wat graag betrokkenen was bij least worser prices van TOM MTF van Binck. Overal een verveelvouding van spreads, door het vertrek van de vriendjes van Binck naar hun eigen obscure beursje met eigen opties, maar wel iets lagere zichtbare tarieven bij Binck. €1 transactiekosten besparen, maar wel €14 duurder uit zijn per contract door de introductie van meerdere marktplaatsen met weggevallen concurrentie. Dat noem je dan "geen verborgen kosten", en "wij zoeken de beste prijs voor u".
  4. forum rang 10 voda 25 maart 2020 15:00
    Geachte heer voda,

    Het Coronavirus (COVID-19) heeft een enorme impact op het dagelijks leven. Namens het hele DEGIRO-team hopen wij dat u en uw dierbaren gezond zijn.

    Net als de overgrote meerderheid van bedrijven moeten ook wij maatregelen treffen als reactie op COVID-19. Het is onze verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat wij onze bedrijfsvoering kunnen continueren voor u als onze klant, terwijl we ook prioriteit geven aan het welzijn van onze medewerkers.

    Wij doen ons best om verstoringen in onze diensten te beperken. Tegelijkertijd zijn er enkele veranderingen doorgevoerd. Wij verzoeken u vriendelijk om rekening te houden met het volgende:

    Lange wachtrijen voor telefoon en e-mails
    Zoals de meesten van u weten, zijn ook de beurzen wereldwijd zwaar getroffen. Extreme volatiliteit heeft ertoe geleid dat handel plaatselijk tijdelijk werd stopgezet, een verbod op short selling in verschillende Europese landen, lagere aandelenkoersen et cetera. Door deze marktomstandigheden zien wij een grote toename aan klantregistraties en een enorm aantal vragen voor onze Servicedesk. Hierdoor zijn de reactietijden van onze Servicedesk langer dan u van ons gewend bent. Wij werken er zo hard mogelijk aan om deze wachttijden te minimaliseren en waarderen uw geduld en begrip.

    Wilt u op dit moment contact opnemen met onze Servicedesk, dan verwijzen wij u graag eerst naar ons online helpcentrum en ons online kenniscentrum. Het antwoord op uw vraag is vaak te vinden in onze sectie met veelgestelde vragen. Mocht dit niet het geval zijn, dan verzoeken wij u vriendelijk om ons een e-mail te sturen in plaats van te bellen. Stuur ons alstublieft niet meerdere e-mails over hetzelfde onderwerp of met dezelfde vraag. Onze Servicedesk geeft prioriteit aan het beantwoorden van vragen over strortingen en het uitvoeren van orders.

    Tijdelijk maximum aan nieuwe registraties
    De grote toename van klantregistraties en de reorganisatie van afdelingen en processen om de risico’s van COVID-19 voor onze medewerkers te beperken, verlaagd onze capaciteit. Om ons te concentreren op onze kerntaak om bestaande klanten te helpen, hebben wij besloten om een wachtlijst te creëren voor nieuwe registraties.

    Opschorting van alle (nieuwe) portefeuilleoverdrachten
    Daarnaast hebben we besloten om alle nieuwe verzoeken voor portefeuilleoverdrachten tot nader order op te schorten. Wij willen ervoor zorgen dat er geen langdurige vertragingen zijn in het proces van een portefeuilleoverdracht. Een vertraging zou namelijk ook een risico kunnen vormen voor de klant in de huidige volatiele markten.

    Vertraging introductie abonnement US-Stocks
    Vorig jaar beloofden wij u een nieuw abonnementsmodel te introduceren. Met dit model kunt u voor €2,50 per maand beleggen in Amerikaanse aandelen, zonder verdere transactiekosten. Helaas moeten wij de introductie van dit model nu uitstellen. Zodra er een update is, zullen wij u informeren.

    We zullen er alles aan doen om u een betrouwbaar beleggingsplatform te bieden en de diensten te blijven leveren die u van ons gewend bent. Nogmaals hartelijk dank voor uw geduld en begrip wanneer u contact opneemt met onze Servicedesk.

    Esmond Berkhout CEO,
    DEGIRO
  5. [verwijderd] 26 maart 2020 00:33
    quote:

    Kaspersky schreef op 25 maart 2020 23:04:

    Liquide middelen bij DeGiro?

    www.youtube.com/watch?v=-DT7bX-B1Mg

    Hoe betrouwbaar is DeGiro met aandelen in portefeuille?
    Vandaag waren de aandelen in de ochtend niet zichtbaar in de portefeuille.
    *****
    Ik heb uit voorzorg 1,5 week geleden 99% van mijn rekeningssaldo bij DeGiro teruggetrokken voor het geval dat een groot deel van de klanten plotseling liquide gaat en onmiddellijk hun saldo teruggeboekt wil hebben..... en DeGiro c.q. het bewaarbedrijf vanwege de massaliteit van terugboekingen in gebreke blijft.
    E.e.a. mede gezien het feit dat cash geld veelal in een Euro- of USD geldmarktfonds zit.
    Zal wel voor niets zijn; maar toch voor alle zekerheid.....
  6. [verwijderd] 26 maart 2020 00:35
    quote:

    esprit se schreef op 26 maart 2020 00:33:

    [...]
    *****
    Ik heb uit voorzorg 1,5 week geleden 99% van mijn rekeningssaldo bij DeGiro teruggetrokken voor het geval dat een groot deel van de klanten plotseling liquide gaat en onmiddellijk hun saldo teruggeboekt wil hebben..... en DeGiro c.q. het bewaarbedrijf vanwege de massaliteit van terugboekingen in problemen geraakt.
    E.e.a. mede gezien het feit dat cash geld veelal in een Euro- of USD geldmarktfonds via het bewaarbedrijf is ondergebracht.
    Zal wel voor niets zijn; maar toch voor alle zekerheid.....
    Gaat toch alleen over de liquide middelen?
    Volgens mij zijn de aandelen relatief veilig; weinig geld laten staan.. :o)
  7. [verwijderd] 26 maart 2020 00:46
    *****
    In het bewaarbedrijf zijn zowel geld in geldmarktfondsen als aandelen ondergebracht.....is mij niet bekend hoe bij een zeer ernstige financ. crash het bewaarbedrijf er voor komt te staan.
    In de moeder van DeGiro, Flatex heb ik persoonlijk minder vertrouwen...hun (bank)garantiefonds is op dit moment nog niet dekkend m.b.t. DeGiro
  8. [verwijderd] 26 maart 2020 00:51
    quote:

    esprit se schreef op 26 maart 2020 00:46:

    *****
    In het bewaarbedrijf zijn zowel geld in geldmarktfondsen als aandelen ondergebracht.....is mij niet bekend hoe bij een zeer ernstige financ. crash het bewaarbedrijf er voor komt te staan.
    In de moeder van DeGiro, Flatex heb ik persoonlijk minder vertrouwen...hun (bank)garantiefonds is op dit moment nog niet dekkend m.b.t. DeGiro
    De aandelen zijn toch bij een derde ondergebracht waardoor het gewaarborgd blijft dat deze aandelen in je bezit blijven?
    Het geld is volgens mij wel foetsie als DeGiro crasht.
  9. forum rang 4 alexnr75 26 maart 2020 08:15
    Je merkt wel dat je iedere dag verlies lijdt op de geldmarktfondsen. Ik vind het een beetje sneaky van Degiro dat bij het rekeningoverzicht er een schakelaar is die de waardeveranderingen van het geldmarktfonds laat zien /verbergt. Ik heb de meeste van mijn middelen terug geboekt en bouw mijn aandelen bij degiro af ten gunste van mijn huisbank AbnAmro. Het uitlenen kan een probleem worden.
4.244 Posts
Pagina: «« 1 ... 54 55 56 57 58 ... 213 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 860,09 -0,61%
EUR/USD 1,0649 +0,05%
FTSE 100 7.877,05 0,00%
Germany40^ 17.668,80 -0,95%
Gold spot 2.391,18 +0,50%
NY-Nasdaq Composite 15.601,50 -0,52%

Stijgers

AB InBev
0,00%
Ackerm...
0,00%
Aedifica
0,00%
Ageas
0,00%
Aperam
0,00%

Dalers

BEL 20
-0,61%
AB InBev
0,00%
Ackerm...
0,00%
Aedifica
0,00%
Ageas
0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links