Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Ctac AEX:CTAC.NL, NL0000345577

  • 3,910 18 apr 2024 17:19
  • -0,030 (-0,76%) Dagrange 3,760 - 3,910
  • 2.350 Gem. (3M) 16,4K

Ctac ontwikkelingen 2020

416 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 21 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 DeZwarteRidder 12 januari 2020 15:54
    quote:

    €URO-Trader schreef op 12 januari 2020 15:46:

    De stijging zet komende week door. Een grote partij haalt de aandelen binnen en dwingt een overname af. Vermoedelijk een overname door allgeier, of fusie. De stijging zet door naar €5. Voor een ieder nog steeds een ideaal instapmoment.
    Grote nonsens: als iemand deze tent wil overnemen, gaan ze niet eerst op de beurs kopen; dat is amateuristisch gezwam van een newbie.
  2. forum rang 10 voda 14 januari 2020 12:45
    Ctac rondt overname meerderheidsbelang Purple Square af

    Gepubliceerd op 14 jan 2020 om 12:06 | Views: 185

    Ctac 11:34
    2,82 -0,07 (-2,42%)

    DEN BOSCH (AFN) - Automatiseerder Ctac heeft de overname van een meerderheidsbelang van 70 procent in Purple Square, een specialist in programma-project- en verandermanagement, afgerond. Die onderneming is jaarlijks goed voor een omzet van ruim 5 miljoen euro.

    De transactie werd in december aangekondigd, zonder financiële details naar buiten te brengen. Volgens Ctac zal de deal vanaf boekjaar 2020 bijdragen aan de groei van de consultancy-activiteiten van Ctac, het bedrijfsresultaat en de winst.

    Oprichter van Purple Square Wil Daniels blijft betrokken en behoudt een minderheidsbelang in de onderneming. Wel zijn er afspraken gemaakt over het verwerven van het resterende belang door Ctac over drie jaar. Purple Square zal daarbij als onafhankelijk onderdeel van de Ctac-groep blijven opereren. Het team van Purple Square bestaat momenteel uit 25 project- en programmamanagers.
  3. forum rang 8 Wilbar 14 januari 2020 12:51
    En Ctac meldt zelf:

    Ctac rondt overname meerderheidsbelang in Purple Square af
    14 januari 2020

    ’s-Hertogenbosch, 14 januari 2020 – Business & Cloud Integrator Ctac N.V. (Euronext Amsterdam: CTAC) heeft de eerder aangekondigde acquisitie van 70% van de aandelen in Purple Square Management Partners B.V. (Purple Square), een specialist in Programma- en Projectmanagement en Verandermanagement, vandaag afgerond.

    Purple Square zal als onafhankelijk onderdeel van de Ctac groep blijven opereren. De acquisitie zal volgens Pieter-Paul Saasen, CFO van Ctac, direct bijdragen aan de EBITDA en aan de winst per aandeel van Ctac.

    Ctac’s strategie is er op gericht om leidende posities in te nemen in de domeinen: IT modernisation, Connected Intelligence, Transformation & Changemanagement, Security & Trust en Business Transformation. De verkrijging van het meerderheidsbelang in Purple Square sluit naadloos aan bij het business model en de strategie van Ctac.

    www.ctac.nl/Over-Ctac/Nieuws/2020/1/C...
  4. forum rang 8 Wilbar 14 januari 2020 16:00
    quote:

    €URO-Trader schreef op 12 januari 2020 15:46:

    De stijging zet komende week door. Een grote partij haalt de aandelen binnen en dwingt een overname af. Vermoedelijk een overname door allgeier, of fusie. De stijging zet door naar €5. Voor een ieder nog steeds een ideaal instapmoment.
    Zo, deze theorie kan ook weer in de afvalcontainer. Rust is weer even weergekeerd.
  5. Henri Nostradamus 15 januari 2020 22:47
    Koersbeweging zal iets met afspraken rond aandelenwaardering (optiepakket) met Purple (PS) te maken hebben. Is op de 15e precies op 2,50 gesloten........ Is een mooie afrekenkoers. Wel opvallend dat met een paar kleine orders de koers zo snel met 30% omhoog gejaagd kon worden. Zegt veel over de lage verhandelbaarheid. Een overname voorzie ik overigens onder de huidige omstandigheden niet. Daarvoor moet CTAC eerst weer haar dynamiek terugvinden. Ik zie de PS-overname als risicovol omdat het een vreemde eend is tussen al die technische SAPers..... Maar wie weet pakt het goed uit! We zullen zien.
    HN
  6. forum rang 8 Wilbar 22 januari 2020 17:02
    HB Capital maakt processen efficiënter met Fit4RealEstate-oplossing van Ctac
    21 januari 2020

    ’s-Hertogenbosch, 21 januari 2020 – HB Capital heeft voor de vervanging van zijn verouderde ERP-systeem gekozen voor de Fit4RealEstate-SaaS-oplossing van Business & Cloud Integrator Ctac (Euronext Amsterdam: CTAC). De investeringsmaatschappij wil met de nieuwe oplossing een hogere mate van efficiëntie bereiken, door meer gebruiksvriendelijkheid, meer functionaliteiten en modernere toepassingen. Fit4RealEstate is een cloudoplossing die is gebaseerd op best-practicestandaarden, waardoor zij geschikt is voor vastgoedondernemingen van ieder formaat.

    Verhoogde efficiëntie dankzij geïntegreerde oplossing
    De nieuwe oplossing ondersteunt de gewenste toekomstige processen van HB Capital. De gebruiksvriendelijke en moderne userinterface geoptimaliseerd voor mobiele apparaten zorgt voor een verhoogde efficiëntie. Het is nu bijvoorbeeld mogelijk een workflow te genereren voor het intern accorderen van de intentieverklaring van de huurovereenkomst, deze te ondertekenen, de stukken te versturen naar de huurder en een digitale kopie van de ondertekende stukken op te slaan.

    Ton Rossenaar, Managing Director Finance van HB Capital: “De keuze voor een nieuwe ERP-partner is niet gemakkelijk, maar de kennis en kunde van Ctac trokken ons over de streep. De slagvaardige manier van werken sprak ons ontzettend aan. Zo is de geïntegreerde Ctac-oplossing volledig op de gebruiker gericht, waardoor onze medewerkers sneller kunnen werken en realtime-managementinformatie beschikbaar is. De oplossing biedt ons beter inzicht, is efficiënter, integraal en realtime-ondersteunend.”

    Henny Hilgerdenaar, CEO van Ctac: “Fit4RealEstate is ontwikkeld op basis van best practices in de branche en daardoor specifiek afgestemd op de behoeften van een vastgoedonderneming. Investeringen in hardware en software zijn niet nodig, want de oplossing is volledig cloud-based. Dit maakt haar ook geschikt voor organisaties als HB Capital, die niet in de positie zijn om een duur ERP-systeem aan te schaffen, maar wel willen beschikken over een geavanceerde en complete applicatie voor bedrijfsvoering.”
    www.ctac.nl/Over-Ctac/Nieuws/2020/1/H...
  7. forum rang 8 Wilbar 22 januari 2020 17:06
    En uit de Computable:

    HB Capital vervangt NCCW-erp door Ctac-systeem
    Vastgoedbeheerpakket Horizon maakt plaats voor Fit4RealEstate
    22 januari 2020 11:55

    Vastgoedinvesteerder HB Capital heeft zijn verouderde enterprise resource systeem (erp) Horizon van NCCW vervangen door Fit4RealEstate van Ctac. De invoering en migratie van dit nieuwe vastgoedbeheersysteem duurde drie maanden.

    HB Capital is de investeringsmaatschappij van de familie Blokker die een portefeuille beheert van vooral winkelvastgoed en woningen in de Benelux. De vastgoedinvesteerder gebruikte voor zijn backofficeprocessen nog het verouderde pakket Horizon van NCCW en zocht vervanging.
    Uiteindelijk koos het voor cloud-oplossing Fit4RealEstate van Ctac uit De Bosch. De investeringsmaatschappij wil met de nieuwe oplossing een hogere mate van efficiëntie bereiken, door meer gebruiksvriendelijkheid, meer functionaliteiten en modernere toepassingen. Volgens Ctac is Fit4RealEstate gebaseerd op best-practice-standaarden, waardoor het systeem geschikt is voor vastgoedondernemingen van elk formaat.

    Lees verder op:
    www.computable.nl/artikel/nieuws/erp/...
  8. forum rang 10 voda 3 maart 2020 18:53
    Ctac neemt belang in Oliver IT

    FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
    CTac
    2,29 0,07 3,15 % Euronext Amsterdam

    (ABM FN-Dow Jones) Ctac heeft een intentieverklaring ondertekend voor de overname van 75 procent van de aandelen van de integratiespecialist en softwareontwikkelaar Oliver IT. Dat maakte het IT-bedrijf dinsdag nabeurs bekend.

    Er werden geen financiële details gegeven bij de transactie.

    Oliver IT, opgericht in 2009 en gevestigd in Den Bosch, telt zo'n veertig medewerkers en heeft een jaaromzet van 6 miljoen euro. Volgens mede-oprichter Gerben Moerland heeft zijn bedrijf meer schaalgrootte nodig om in te spelen op de sterke trend onder klanten om over te schakelen naar cloudoplossingen. "Ctac is voor ons een logische partij om strategisch mee samen te gaan." Moerland en mede-aandeelhouder Martien Merks behouden een minderheidsbelang.

    Het is de tweede stap in de uitbreidingsplannen van Ctac, na de overname van Purple Square, zei CEO Henny Hilgerdenaar van Ctac. De inlijving van Oliver IT vergroot de portefeuille van Ctac en betekent een uitbreiding van competenties in integratie, web en mobiele oplossingen, aldus de CEO.

    De overname moet vanaf 2020 bijdragen aan de groei van de consultancytak van Ctac en zal ook meteen bijdragen aan de winst per aandeel en het bedrijfsresultaat, volgens CFO Pieter-Paul Saasen van Ctac.

    De overname wordt grotendeels in contanten afgerekend en zal naar verwachting medio april 2020 worden afgerond. Er zijn afspraken over verwerving van het resterende minderheidsbelang over drie jaar.

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    © Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
  9. forum rang 8 Wilbar 4 maart 2020 08:58
    Ctac neemt strategisch meerderheidsbelang in Oliver IT
    3 maart 2020

    ’s-Hertogenbosch, 3 maart 2020 – Business & Cloud Integrator Ctac N.V. (Euronext Amsterdam: CTAC) heeft een intentieverklaring ondertekend met het oog op de acquisitie van 75% van de aandelen in Oliver IT B.V. (Oliver), een specialist in integratie en softwareontwikkeling.

    Het volledige persbericht van Ctac: www.ctac.nl/Over-Ctac/Nieuws/2020/2/C...
416 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 21 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links