Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

BeursVandaag: Most impossible rally ever?

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 dec Het is een beetje anders dan anders voorbeurs 48
  2. 18 dec Voorbeurs houdt het niet over, maar er is nog genoeg te doen 2
  3. 15 dec Het ziet er aardig uit voorbeurs en wie weet wordt het heksenketel 3

Reacties

14 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 8 Lepre Chaun 12 februari 2020 08:34
    quote:

    Brievenbus schreef op 12 februari 2020 08:25:

    Citaat: Intussen zijn er 1113 doden. 2015 nieuwe besmettingen en 44,653 doden (in China), u weet waar het over gaat: coronavirus, ofwel Covid-19.

    Ik weet het niet hoor Arend Jan, als je het over 44,653 doden hebt heb je het toch over iets anders?
    Een oorlog ergens of zo?
    China heeft 1.419.380.922 inwoners
    In 2011 overleden er 9,6 miljoen mensen in China. Volgens een regeringsrapport dat vorige week is uitgekomen, stijgt dat aantal tot 20 miljoen doden per jaar in 2025
  2. Peak 12 februari 2020 09:03
    De echte problemen liggen om de hoek. De Europese banken.. Rabo nu weer druk met laten verkopen van ledencertificaten door hun trouwe klanten. Ze kunnen waarschijnlijk niet uitsluiten dat er wat zwart geld in hun (hybride) eigen vermogen is vermalen?... Ik vind dat nieuws hoor, U?. Doordat nederlandse banken niet aan toezichtsvereisten voldoen als braafste landje kunnen onze banken nog geen crypto transacties faciliteren. Daar zijn ze in Deutschland sneller mee. Die hebben Deustche bank echter als betonblok aan hun been. Oh nee, dat probleem van komend faillissement hebben ze al naar Nederland geexporteerd middels de banken unie. Nederlandse belastingbetalers gaan dat betalen voortaan. Is ook zo. Waarom horen we hier niks over ?????? Gaan we het hebben over een paar Chinese koortsgevallen. Doen journalisten ook mee aan het toedekken van allerlei enorme problemen behalve centale banken en de Europese bank? Kom op zeg, back to work. Spitten naar nieuws! Er is meer dan genoeg te vinden, we lopen op een onderhuidse brandende veenlaag hier...
  3. Peak 12 februari 2020 09:56
    Het zou "zomaar" kunnen dat die winstgetallen niet zo enorm betrouwbaar zijn. Of meer de toelichting op de te verwachten winsten. Met andere woorden de verklaringen omtrent de te verwachten ontwikkelingen ten aanzien van de slechte leningen portefeuilles. De samenstelling van eigen vermogen van onze banken en de verwevenheid van banken en waarom Groot Brittannie overtuigd is, in zn uppie beter af te zijn dan onder bewind van het gezamenlijke ijzeren bestuur van verenigd Europa, dat zijn de vragen waar het nu om draait. De vraag waar uw belasting geld heen gaat de komende 10 jaar. Dat zou ik graag horen, u niet?. Niet dat het slecht gaat met onze banken en dat GB het voortaan zelf wel gaat regelen wil ik lezen, ik lees graag antwoorden op de onderliggende vragen; wat betekent dat als Deutsche bank kukelt? En waarom denkt GB het voortaan beter zelf te regelen? Het zwart maken en weer doorlopen geeft geen inzicht en geen gerust gevoel in elk geval.
    Hier zouden financieel journalisten/ analisten/ centrale bankiers/ toezichthouders in geinteresseerd moeten zijn. Niet zozeer in de vraag of Chinezen in een bepaalde stad nu ziek zijn van rode of gele vleermuizen. Dat hoort meer in een medisch programma thuis..
  4. forum rang 4 Erny 12 februari 2020 12:22
    Ik vind "The Corona Rally" wel een passende naam. De grafiek met het aantal geïnfecteerden verloopt vooralsnog omgekeerd evenredig aan de index. Bizar dat de beleggers kennelijk nog niet zijn doordrongen van de effecten van deze ramp, welke nog niet zichtbaar zijn in de huidige economische cijfers, maar feitelijk al plaatsvinden. De lijnen in beide grafieken gaan elkaar technisch kruisen, de inversed corona curve. De daaropvolgende crash heet "The Corona Crash" of "Inversed Corona Rally".
  5. forum rang 4 Erny 12 februari 2020 12:33
    quote:

    Peak schreef op 12 februari 2020 09:56:

    ......... En waarom denkt GB het voortaan beter zelf te regelen?
    Nou, bijvoorbeeld omdat GB geen EU en dus ook geen omvallende EU banken meer hoeft op te vangen met het geld van haar eigen burgers. Verder gaan de kosten voor immigratie omlaag. De koopkracht zal daar niet nog verder worden uitgehold zoals hier, zodat de middenklasse weer een beetje tot leven komt, hetgeen een krachtige impuls is voor de economie.
  6. Broer Konijn 12 februari 2020 15:13
    De verschillende huizen over Akzo n.a.v. De cijfers:

    ADVIEZEN
    Datum Guru Advies Koersdoel Verw. Stoploss Rendement
    12:22 Goldman Sachs kopen 112,00 +27,90% 0,00 0,00%
    12:21 ING Equity Research houden 80,00 0,00 0,00%
    10:00 JPMorgan Cazenove houden 85,00 0,00 0,00%
    08:36 Morgan Stanley kopen 105,00 +19,90% 0,00 0,00%
14 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links