Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

China nodigt Amerikaanse onderhandelaars uit

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

36 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 21 november 2019 10:19
    China heeft geen haast en verlegt geleidelijk aan zijn handelsstromen. Het is ook niet bevorderlijk voor een goed resultaat als je openlijk gaat verklaren dat je je tegenstander nog niet hebt waar je hem wilt hebben.Chinezen houden niet zo van gezichtsverlies, Trump heeft daar geen enkele moeite mee, omdat hij zich domweg niet kan voorstellen dat hij ooit iets verliest. Ook de komende presidentsverkiezingen kan hij niet verliezen, want mocht hij onverhoopt toch verliezen dan zal hij verklaren dat het presidentschap hem is ontstolen, een andere verklaring zal er in zijn ogen niet kunnen zijn.
  2. forum rang 6 Jestbread 21 november 2019 10:59
    Wat een duidingen hier allemaal. Als jullie nog niet zien wat voor belachelijk spel hier gespeeld wordt. De 'phase one' deal was volgens Trump al getekend en wel. Er wordt constant gelogen door allerlei partijen en het heeft de beurs al een jaar in zijn greep. Het is één grote farce.
  3. forum rang 4 alexnr75 21 november 2019 11:09
    quote:

    BDP54 schreef op 21 november 2019 10:19:

    Ook de komende presidentsverkiezingen kan hij niet verliezen, want mocht hij onverhoopt toch verliezen dan zal hij verklaren dat het presidentschap hem is ontstolen, een andere verklaring zal er in zijn ogen niet kunnen zijn.
    Dat is precies wat de democraten gedaan hebben :)
  4. antonvb 21 november 2019 12:50
    quote:

    BDP54 schreef op 21 november 2019 11:57:

    @alexnr75,

    Zoals het voorheen was "alle ballen op Clinton (Bill) en "alle ballen op Obama" ? Het is jammer dat zo'n groot land er niet in slaagt capabele politici te leveren, mensen die verbinden, die overtuigen i.p.v. verdelen.. Ook de wereld zou daar baat bij hebben.

    Trump is zeer capabel in zaken en in de politiek. En het is de grote media (de propaganda tak van de democraten) die de verdeeldheid zaaien.
  5. erik039 21 november 2019 13:18
    quote:

    Jestbread schreef op 21 november 2019 10:59:

    Wat een duidingen hier allemaal. Als jullie nog niet zien wat voor belachelijk spel hier gespeeld wordt. De 'phase one' deal was volgens Trump al getekend en wel. Er wordt constant gelogen door allerlei partijen en het heeft de beurs al een jaar in zijn greep. Het is één grote farce.
    Juist, the greatest manipulator
  6. [verwijderd] 21 november 2019 14:40
    Als ik de feiten bij elkaar leg dan is volgens mijn mening China veel meer in nadeel bij no deal dan Amerika. Dat is ook de reden waarom ze steeds toch wel willen praten. Alleen het spelletje trekken en loslaten wordt gespeeld anders is er gezichtsverlies en is men nadelig uit op de onderhandelingstafel.
    Of er sprake is van impeachment van Trump: de democraten doen alles om dat voor elkaar te krijgen maar dit zal niet lukken. Zelfs Bill Clinton loog en toch wou de Senaat destijds geen impeachment uitvoeren. Het was immers geen hoogverraad. Maar
    Persoonlijk snap ik niet dat men niet inziet dat beide landen een spelletje spelen en China had al lang afgehaakt als hun belang in het spel niet veel groter was.

  7. Kopzorgen over erfpacht 22 november 2019 16:06
    Amerika heeft de achterliggende decennia o.a. op economisch, financieel en defensief gebied veel weggegeven. Dit is ten koste gegaan van veel facetten van de maatschappij (o.a. infrastructuur). Niemand kan derhalve het land kwalijk nemen dat het nu een aantal zaken wil terugdraaien.
36 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links