Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Geplande aanval op Iran door Trump ingetrokken

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

14 Posts
| Omlaag ↓
  1. geobeo 21 juni 2019 09:23
    quote:

    luuk4 schreef op 21 juni 2019 09:06:

    Zo grappig Trump wordt president -hysterisch links Nederlland denkt aan WO3 .Trump is geen oorlogsliefhebber dat blojkt nu weer het is ook nooit goed he?
    Hoop zelf dat hij wel wat aanvallen doet dit kan niet langer doorgaan.
    Nederlland

    blojkt

    hoop zelf dat je nog een keer lesjes "Nederllands" neemt anders ik nie kan begrijp nie wat jij zeg

    Let ook vooral op bij het onderdeel leestekens.

    Tip: koop een Blackberry Key2. Die hebben een toetsenbord, waarop je daadwerkelijke correct kunt typen.
  2. BLOK-E 21 juni 2019 09:52
    Afblazen heeft meer te maken met het (nog) niet op orde hebben van de troepen in het gebied, eventueel ook het okay van meerdere partner landen!!! Er wordt steeds een voorwendsel gezocht om in te grijpen, USA, Israel en Saudi Arabien regelen dit wel! Bedenkt wel, dit is geen Irak, dit is vele malen groter en wordt dan uitgevochten in de gehele regio. Dit wordt Afganistan x10. Ik ben geen Iran Fan maar het kan niet zo zijn dat wanneer je iets wilt hebben of de ander doet niet wat jij wilt of hoe jij denkt het met een oorlog oplost, in de Regio zijn landen waar het erger is als in Iran, daar gebeurd niets, er valt niets te halen of zij doen wat gevraagd wordt.
    Bij de Irak oorlog ging de beurs kortstondig 20% omlaag, hier wordt het meer en langer. Zeer triest voor de mensen die daar leven.
  3. Nils 21 juni 2019 12:06
    Allemaal door onveiligheidsdiensten gefabriceerd nepnieuws. Uit de foto’s van de aangevallen schepen valt duidelijk op te maken dat de schepen nooit gebrand hebben: animatiebeelden, Photoshop. Kijk maar eens naar de Front Altair: eerst zwart, dan komt de blusboot en dan is het schip weer wit. Nepnieuws, de vergelding zou ook nep zijn geweest, net als in Syrië na de nepgifgasaanval, check Barzeh.
  4. flatliner 21 juni 2019 13:25
    quote:

    het zwaard schreef op 21 juni 2019 09:24:

    Trump is geen oorlogsliefhebber. Waarom gaf hij dan eerst de opdracht om hem daarna weer af te blazen. Hoe(grappig?) idioot kan je dan zijn. Nogmaals een bewijs hoe onberekenbaar die man is .
    Denk je dat die man dat allemaal zelf verzint?
  5. thejaguar 21 juni 2019 13:34
    Trump is een dwaas en een leugenaar die tot alles in staat is. het is onbegrijpelijk dat de beurzen niet eens meer op oorlogsdreigingen reageren, terwijl er overigens ook genoeg andere gevaren zijn, zoals een naderende recessie, een harde brexit, enorme begrotingsproblemen, torenhoge waarderingen van aandelen, etc.
  6. willem1000 21 juni 2019 14:02
    Volgens bloomberg zal de impact van een aanval en vzervolgens oorlog de regio ontwrichten, ook verder in Azie. De armoede zal zich dan uitbreiden ook in het Europa gebied met nog jaren nasleep.
    In beginsel hebben we er niets mee te maken(sic). Toch zullen landen aan onze zuid en oost flank hun vliegvelden weer ter beschikking(moeten) stellen. De beurs waar ook ter wereld zal een zee grote deuk oplopen, die niet in 1 1/2 jaar opgelost zal zijn, zoals vorige keer.
14 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links