Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Weebit nano LTD sluit partnerschap onderzoek kunstmatige intelligentie (AI) met universiteit van Delhi

1 Post
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 13 november 2018 11:26
    Weebit Nano werkt samen met de NVM Research Group op de Indian Institute of Technology Delhi aan het Neuromorphic ReRAM Project.

    13 november 2018 - Weebit Nano (ASX: WBT), het Israëlische halfgeleiderbedrijf dat de volgende generatie geheugentechnologie wil ontwikkelen en commercialiseren, is verheugd aan te kondigen dat het zal samenwerken met de NonVolatile Memory Research Group van het Indian Institute of Technology Delhi (IITD) om gezamenlijk aan een Neuromorf ReRAM-project te werken.

    De Non-Volatile Memory Research Group van IITD, een wereldwijd erkende onderzoeksfaciliteit die gespecialiseerd is in verschillende toepassingen van geavanceerde niet-vluchtige technologieën, heeft de krachten gebundeld met Weebit Nano om het gebruik van de SiOx ReRAM-technologie van Weebit Nano voor bepaalde soorten neuromorfe toepassingen te onderzoeken. die worden gebruikt voor kunstmatige intelligentie. De groep wordt geleid door professor Manan Suri, een bekende onderzoeker op het gebied van kunstmatige intelligentie en de ontvanger van verschillende prestigieuze internationale onderscheidingen voor zijn werk in het niet-vluchtige geheugenveld, waaronder de Top Global Innovator Under 35 Award van het MIT Technology Review. en de IEEE EDS (Electron Devices Society) Early Career Award-2018.

    Kunstmatige intelligentie (AI) verandert het technologielandschap al en zal een steeds belangrijkere rol spelen in toekomstige technologische toepassingen. Kunstmatige neurale netwerken (ANN) en Deep Neural Network (DNN) -technologieën zullen naar verwachting belangrijke drijfveren zijn voor kunstmatige intelligentie, gezien de manier waarop ze lijken op hoe het menselijk brein informatie leert en verwerkt. Er is echter een grote behoefte om tegemoet te komen aan de vraag naar speciale speciale halfgeleiderhardware die deze technologieën mogelijk maakt. ReRAM-apparaten zijn zeer veelbelovende kandidaten voor het mogelijk maken van hoge dichtheid en uiteindelijk schaalbare synaptische arrays in neuromorfe architecturen, omdat ze aanzienlijk kleiner en energie-efficiënter zijn dan de huidige AI-datacenters, en de biologische berekening van de hersenen nabootsen op het neuron- en synaptische niveau.
    Professor Manan Suri zei: "Geavanceerd niet-vluchtig geheugen zoals ReRAM heeft een groot potentieel voor toekomstige AI-hardware. We zijn erg verheugd om dit baanbrekende onderzoek naar neuromorfe hardware met Weebit Nano te verkennen. Neuromorphic Hardware is geïnspireerd op zeer efficiënte op de hersenen geïnspireerde computertechnologie en is essentieel voor intelligente en betrouwbare toekomstige systemen.
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 870,27 -0,43%
EUR/USD 1,0729 +0,29%
FTSE 100 8.078,86 +0,48%
Germany40^ 17.931,00 +0,08%
Gold spot 2.333,31 +0,05%
NY-Nasdaq Composite 15.611,76 -0,64%

Stijgers

UCB
+3,56%
Barco
+2,50%
Lotus ...
+0,97%
Colruyt
+0,85%
Ontex
+0,55%

Dalers

WDP
-4,93%
Solvay
-4,65%
bpost
-3,23%
Bekaert
-2,70%
KBC Groep
-2,63%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links