Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Keyware Technologies BRU:KEYW.BL, BE0003880979

  • 0,870 16 apr 2024 11:31
  • -0,030 (-3,33%) Dagrange 0,870 - 0,870
  • 20 Gem. (3M) 5,2K

Forum Keyware Tech. geopend

23 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. IEX - Forummoderator 1 maart 2017 09:53
    Keyware Technologies is gespecialiseerd in de ontwikkeling en de verkoop van oplossingen voor elektronisch betalen. De omzet door de familie van de producten en diensten wordt als volgt:

    terminals (92,5%): elektronische betalingsterminals, magneetkaartlezers, ticketingsystemen, elektronische identificatieterminals, enz.;
    diensten op het gebied van het beheer van transacties per kaart (7,1%): lezen, verwerken en analyseren van transactiegegevens;
    andere (0,4%).

    Alle omzet is behaald in België.

    Groet Henk
  2. [verwijderd] 6 maart 2017 09:27
    Op 30 september 2016 nam Keyware een belang van 40% in het franse bedrijf Magellan SAS. Dit zou al in de cijfers van het 4de kwartaal extra rendement moeten geven.

    www.keyware.com/nl/press-releases/nl/...

    Op 28 juni 2016 maakte Keyware bekend dat ze een vestiging gingen openen in Duitsland wat ook vanaf het 4de kwartaal 2016 zou moeten renderen.

    www.keyware.com/nl/press-releases/nl/...

    Donderdag kunnen we zien of deze investeringen renderen.
  3. [verwijderd] 3 mei 2017 11:04
    Ik heb het vermoeden dat de daling die er is geweest kwam door de omwisseling van de warrants, er komen binnenkort weer kwartaalcijfers aan, als de koers door de 1,40 gaat kunnen we hard omhoog eerst richting 1,60 daarna komt de 1,90. De koers is zwaar ondergewaardeerd, mede omdat er te weinig handel in is. Toch heb ik er een aantal gekocht voor de cijfers, die zijn echt wel goed en dan maar hopen op een stijging.
  4. [verwijderd] 7 juni 2017 02:12
    Keyware start aandeleninkoopprogramma
    Gepubliceerd op 29 mei 2017 om 08:45 |
    Keyware Tech. (06 jun)
    EUR 1,573 +0,013 (+0,83%)

    (ABM FN) Keyware Technologies start een aandeleninkoopprogramma om aandeelhouderswaarde te maximaliseren en voor de financiering van de overname van EasyOrder. Dit maakte de betaalspecialist uit Zaventem maandag voorbeurs bekend.

    Het concern wil voor maximaal 1 miljoen euro aan eigen aandelen inkopen.

    "Dit nieuwe programma [...] weerspiegelt Keywares vertrouwen in haar gevoerde strategie en in haar recente acquisities en uitbreidingen, die vooralsnog niet tot uiting kwamen in de waardering van de groep", aldus het bedrijf. Keyware merkte op dat de eigen beurskoers "merkelijk lager" is dan de intrinsieke waarde zoals berekend door analisten.

    Het bedrijf wil dan ook met het aandeleninkoopprogramma de aandeelhouderswaarde maximaliseren. Verder zal een gedeelte van de in te kopen aandelen worden aangewend als deelbetaling in aandelen van de acquisitie van EasyOrder.

    Keyware is van plan om medio 2017 voor 75.000 euro aan aandelen uit te betalen en nadien zal nog tweemaal voor 25.000 euro in aandelen worden betaald.

    - See more at: www.beursduivel.be/Beursnieuws/179365...
  5. forum rang 10 DeZwarteRidder 7 februari 2019 16:02
    5 februari 2019 – 14:45 uur
    Keyware verheugd over vrijspraak
    Bedrijf focust op dienstverlening aan klanten

    Brussel, Belgie¨ – 5 februari 2019 – Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) brengt verslag uit over de uitspraak van het Hof in het kader van de rechtzaak tegen Keyware Smart Card Division.

    Keyware Smart Card Division, een dochter van het beursgenoteerde Keyware Technologies, is verheugd om te vernemen dat het hof van beroep het bedrijf over de hele lijn vrijspreekt van beweerde oplichting en onregelmatige reclamepraktijken. Er komt daarmee een einde aan de rechtszaak waar het parket een vordering instelde op basis van een klacht door enkele klanten bij FOD Economie.
    “Een echte verrassing is dit niet: we wisten dat we recht in onze schoenen staan en stonden”, zegt CEO Ste´phane Vandervelde. “We zijn blij dat het Hof ons nu daarin volgt en kunnen ons vanaf nu weer volop focussen op de bedrijfsvoering.”

    Keyware werd door de openbaar aanklager beschuldigd van ‘valsheid in geschrifte’, ‘oplichting’, ‘poging tot oplichting’, ‘misleidende reclame’ en ‘verboden reclame’, maar is over de hele lijn vrijgesproken.

    “Het was ons al van bij het begin duidelijk dat er ons als bedrijf niets te verwijten valt. Onze contractenpolitiek is heel duidelijk en garandeert de voordeligste prijzen. Onze klantenservice staat hoog aangeschreven en ons contractenbeleid staat ons toe om voordelige tarieven te hanteren. Al deze elementen spelen gewoon in het voordeel van onze klanten/handelaren. We blijven die strategie volgen.” Ste´phane Vandervelde, CEO Keyware Technologies
    Over Keyware

    Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) is een vooraanstaande leverancier van oplossingen voor elektronisch betalen en daaraan verwant transactiebeheer. Keyware is gevestigd in Zaventem, Belgie¨ en meer informatie is beschikbaar op www.keyware.com
    Voor bijkomende informatie, contacteer:

    Mr. Ste´phane Vandervelde
    President & CEO
    Keyware Technologies
  6. Zimmerman 2 maart 2020 12:54
    quote:

    Stefzele schreef op 30 mei 2017 20:50:

    Er hangt nog altijd één boete van €720.000 boven hun hoofd en Keyware hééft nog altijd één
    minder goede naam qua verkoopspraktijken...
    Ja, Keyware smeerde de handelaars een betaalterminal aan met een contract van 5 jaar. Na 4 jaar kwamen ze terug met een nieuw toestel en duwden de nietsvermoedende handelaar een nieuw contract van 5 jaar onder de neus, zogezegd voor de vervanging van het oude toestel. De verbrekingsvergoeding voor het contract liep al gauw op tot tegen de 1000 EUR. Smerig praktijken die Keyware hanteerde. Ik zou zelf nooit een terminal van Keyware in mijn winkel willen en ik koop zeker geen aandelen van zo'n firma.
  7. forum rang 8 Leefloon 15 april 2021 09:34
    quote:

    Kojo2 schreef op 19 januari 2021 20:24:

    it is een aandeel waar ik levenslang van afblijf omwille van de faam van de ceo. Men ziet telkens hetzelfde scenario. Koersmanipulatie, aandeleninkoop om zichzelf te belonen, ... het houdt niet op. En dan heb ik het nog niet over de laakbare commerciële praktijken. Afblijven.
    Inderdaad; ik heb ze weleens moeten laten dwingen om met maandcijfers te komen, na een suggestief en manipulatief, koersopdrijvend persbericht met het onbekende winstbegrip "RECORDMAAND" (Recurrent Excluding ...): www.keyware.com/nl/persberichten/21

    De CEO moet nu weg. Probleem opgelost, na vele, vele jaren?
23 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links