Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Twitter de AEX omhoog!

Nee, de laatste nieuwtjes en geruchten vindt u niet meer per definitie in de IEX Koffiekamer of de IEX aandelenforums. Social media en dan met name het hypersnelle en übervluchtige Twitter worden belangrijker. Wie anders dan twitterende IEX-lezers hadden het vorige week al gezien bij de soft launch:

De IEX aandelen twitter accounts!

Wat zijn de voordelen?

- Zelf kiezen van welke aandelen u op de hoogte gebracht wil worden
- Altijd op de hoogte van favoriete aandeel met alleen maar relevante content
- U zit toch al in uw twitter account, u wordt sneller op de hoogte gebracht van het laatste nieuws over een bepaald aandeel
- Word op de hoogte gehouden van laatste nieuws, columns, en video's. en later ook nieuwe discussies op het IEX-forum

We maken het u gemakkelijk, u hoeft alleen maar op onderstaande linkjes te klikken om de AEX en/of uw favoriete aande(e)l(en) te volgen. Voorlopig alleen de AEX'ers én populairste small caps, maar we hopen op snelle uitbreiding. Dat brengt ons op Twitter zelf, dat ons bijzonder verraste.

Onaangenaam doordat ze alle accounts weer net zo snel verwijderde als we ze hadden aangemaakt, omdat die hoeveelheid niet mag. Aangenaam doordat Twitter persoonlijk (ja, dat komt nog voor bij grote bedrijven) op onze smeekbede in ging om die accounts in de lucht te houden. Hulde!

Tismaardatuhetweet mocht Twitter naar de beurs gaan...

Als dit nog niet genoeg is kunt u ook de gewone IEX twitters volgen en die van de eigen medewerkers:


Arend Jan Kamp is senior content manager van IEX. Kamp belegt iedere maand vooral voor zijn pensioen uitsluitend in beleggingsfondsen. Klik hier voor zijn actuele posities. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Klik hier voor een overzicht van de beleggingen van de IEX-redactie.

Gerelateerd

Twitter

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

AEX

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Onderwerpen: Twitter

Column door: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes After Hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. V...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente columns van Arend Jan Kamp

  1. 15:45 Liveblog: ASML, ASMI en Besi 3
  2. 08:05 BeursVandaag: Drama 3
  3. 07:00 Vooruitblik: Reversed Seventies 2

Gesponsorde links