Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

De Slimste Belegger: laatste dag

De Slimste Belegger: laatste dag

In een maand keihard turbobeleggen zijn er waanzinnige rendementen behaald. Vandaag is de laatste dag van de wedstrijd!

Het meeste rendement is behaald in het begin. In de eerste en tweede week is de beurs flink opgeveerd geholpen door de verkiezingen en vaccinnieuws. Wie meteen alert was aan het begin van de competitie en long zat in de onduidelijke markt zonder vrees voor instortende beurzen bij een Democratische overwinning heeft er flink van geprofiteerd!

Een week later kwam het eerste lichtpuntje aan de horizon van de coronacrisis en leefden achterblijvers als Royal Dutch Shell, ING en Unibail op. Na twee weken was de top al niet meer in te halen.

Is het nog spannend?

Op het moment van schrijven staat speler ??JOOP?? bovenaan, met tot nu toe als enige meer dan drie ton (!) rendement. Wij nemen daar sowieso onze hoed voor af. Op ruim 47.000 virtuele euro's afstand staat bor; nog weer 33.000 euro daaronder neyah. Voor de tweede plaats is een prijs van €1000 (echte euro's) beschikbaar!

De VS is maar half open vandaag - de eerste helft - in verband met het Thanksgivingweekend. Meestal gebeurt er op de beurzen wereldwijd dan ook niet zo veel. De kans dat er nog grote bewegingen plaatsvinden aan de bovenkant van het klassement is dan ook niet zo heel groot. Maar we zeggen nooit nooit, natuurlijk - it ain't over till the fat lady sings.

De coaches

Natuurlijk kan er nog van alles gebeuren, maar laten we zeggen dat het bij de coaches niet meer zo spannend is wie er gaat winnen. Lees het afrondende blog Laatste dag, nieuwe kansen van Royce Tostrams!

Over de Slimste Belegger 2020

In samenwerking met IEX organiseert BNP Paribas Markets de Slimste Belegger: het spannendste beleggingsspel van Nederland. In dit gratis spel leert u alles over de verschillende aspecten van beleggen en het handelen in Turbo's.

Als deelnemer maakt u kans op vele mooie prijzen, zoals wekelijks 500 euro, een IEX Premium jaarabonnement én natuurlijk de hoofdprijzen van 1.000 en 2.500 euro.

Kijk voor meer informatie over de coaches, de te winnen prijzen of het klassement op Slimstebelegger.nl. En volg de wedstrijd op Facebook!

Naar de Play Sore   Naar de App Store

De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Redactie IEX

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie IEX

Recente artikelen van Redactie IEX

  1. 19 apr IEX BeleggersPodcast: Waarom JET-topman Jitse Groen beleggers niet overtuigt 1
  2. 18 apr Morgen in de IEX BeleggersPodcast: JET, ASML, de Halculator en nog veel meer 1
  3. 16 apr Just Eat Takeaway trekt stekker uit Nieuw-Zeeland 4

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links