Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Pokerface Altice

Hoe luidt stiff upper lip in het Frans? En geen cent te veel? CEO, grootaandeelhouder en oprichter Patrick Drahi blijft bij zijn bod van €4,11 op zijn eigen Altice Europe. Niet alleen klonk en ongetwijfeld klinkt nog steeds hier veel protest tegen, de koers staafde het ook. En hoe langer hoe meer, tot zelfs €4,45.

Daar is nu even wat af, maar wat er ook op het bord staat, het is geen €4,11. Beter gezegd 1 à 2% daaronder ofzo, wat doorgaans aangeeft dat het een gelopen race is.


Arend Jan Kamp is senior content manager van IEX. Kamp belegt iedere maand vooral voor zijn pensioen uitsluitend in beleggingsfondsen. Klik hier voor zijn actuele posities. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Klik hier voor een overzicht van de beleggingen van de IEX-redactie.

Column door: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes After Hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente columns van Arend Jan Kamp

  1. 14 jan ASMI, ASML en Besi stelen show Damrak 6
  2. 14 jan AEX 650 3
  3. 14 jan BeursVandaag: Hebt u even? 3

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare