Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Turbo-tips van Tostrams

Turbo-tips van Tostrams

In de Slimste Belegger-wedstrijd gaat bij de coaches Royce Tostrams aan kop. Hoe doet hij het? Misschien kunt u wat tips oppikken uit deze technische analyse van de Amerikaanse beurzen: is dit het territorium van een nieuwe bullmarkt?

Alle coaches in één Masterclass

Schrijf u nu in

Gedurende de Slimste Belegger-wedstrijdmaand kunt u gratis Masterclasses volgen vol praktische tips van de beleggingscoaches en meer. Op dinsdag 24 november zal het slotstuk van de Masterclasses worden gegeven door Nico Bakker, Guy Boscart, Jean-Paul van Oudheusden, Jim Tehupuring en Royce Tostrams. Schrijf u nu in!

Dit is dé kans om voor de laatste keer gebruik te maken van de tips en adviezen van verschillende invalshoeken om uw beleggingen een laatste zet te geven in de week van de finale van de Slimste Belegger.

Over de Slimste Belegger 2020

In samenwerking met IEX organiseert BNP Paribas Markets de Slimste Belegger: het spannendste beleggingsspel van Nederland. In dit gratis spel leert u alles over de verschillende aspecten van beleggen en het handelen in Turbo's.

Kijk voor meer informatie over de coaches, de te winnen prijzen of om u alsnog in te schrijven op Slimstebelegger.nl.

Naar de Play Sore   Naar de App Store

De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Column door: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente columns van Redactie

  1. 23 nov Werken bij IEX: Junior redacteur 1
  2. 23 nov Stem op de beleggingsinstelling van 2020
  3. 20 nov Nico Bakker: beren aan zet

Gerelateerd

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare