Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Wall Street in de wacht

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 07:30 Olieprijs nog niet uitgebroken
  2. 17 apr Paniekbarometer springt op Alert-fase I 79
  3. 16 apr ASML oogt wispelturig 101

Reacties

247 Posts
Pagina: «« 1 ... 8 9 10 11 12 13 | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 PietKeizer 30 juni 2020 08:10
    quote:

    Housepartyy schreef op 30 juni 2020 00:03:

    [...]

    Cuomo is een democrat, dus dat kan niet in 2024 als biden het nu wint
    maar wat wel zou kunnen is dat Biden zich 'om gezondheidsredenen' niet herkiesbaar stelt. Het zou zelfs kunnen dat het team van Biden het daar met Cuomo over gehad heeft. En dan is het win-win want Cuomo maakt het Biden (nu) niet lastig, dat was allang duidelijk; en Cuomo kan tegelijkertijd de rechtschapenheid zelve uithangen en scoren (ik heb hier in NY state mn job te doen/corona). Zo werkt het in de politiek, en al helemaal in the USA.
  2. forum rang 7 PietKeizer 30 juni 2020 08:14
    quote:

    Fundbuster schreef op 29 juni 2020 23:49:

    [...]
    Man, bij vola 30 is een dip heel makkelijk veertig punten. Voldoende om een paar collega’s uit te vegen. En ik zie in het huidige patroon zo’n soort beweging aankomen. Ik ben geen seconde bang voor mijn stukken, maar als ik het met hefboomproducten aan het proberen was zou ik nu heftige kringspierfibrilatie ervaren! 500 is een dip waarin geen hefboom-bull overeind blijft. Mijn bewering is dat alleen types die de grote move gemist hebben nu vol verlangen uitkijken naar de herhaling. En jullie krijgen hem NIET.
    fred zei toch dat je calls moest hedgen met turbo short. of laat mn geheugen me nu finaal in de steek.
  3. Fundbuster 30 juni 2020 08:50
    quote:

    PietKeizer schreef op 30 juni 2020 08:00:

    [...]howdie, @buster.
    Begrijp ik hieruit dat de boeken opgeleukt worden , dus eerst (nog) hogere koersen tot in de namiddag (welk tijdstip; worden de boeken 'gesloten' voor slot 1730?) en na dat tijdstip alsnog in elkaar gestampt (kunnen) worden? Niet helemaal duidelijk.

    Overigens mn positie: short ABN en Wokkels (beiden in de plus), long (sinds vrij. j.l.) van Lanschot (sinds de franse revolutie n overnamekandidaat).

    NB Doe je nog wat met tradingview? cheers!
    Mogge Piet,
    Ja, er ontstaat tegen het einde van een rapportageperiode vaak een soort van niet-verklaarbare opwaartse druk. De handel leukt dan de boeken op. Nodig is een dunne markt en geen manifest slecht nieuws. Dan zou er een de code breken en toch een verkoop-algo activeren. In zo’n geval komt er aanbod los en valt het scenario om. Soms komt dit uit en vandaag lijkt me een goede dag. De markt heeft al laten zien een zekere mate van (pandemie)nieuws te willen absorberen. Wordt meteen gecompenseerd met steun-fantasieën. Om die reden is groen vandaag waarschijnlijker dan rood wat mij betreft. En een vreemd lange candle zou ik enorm wantrouwen, wetende dat de onheuse belangen van vandaag morgen niet meer bestaan. Whatever, ieder nieuws kan het sentiment keren en dan blijft de werkelijkheid het sentiment de baas. Een stijging goed boven de ATR uit zou bedrieglijk kunnen blijken. Daar komen we tussen 22.00 en 23.00 achter. Afwachten allemaal, dit is niet meer dan één scenario uit velen.

    Ja, Tradingview zit ik dagelijks op. Voeg wel hondstrouw aan alles de COG toe, soms zelfs twee, de kortste en de langere. Ichi laten vallen, al is het idee om de actie van vandaag achteruit te projecteren heel origineel. Je moet reusachtige stops hebben, óf een gouden handje bij een entry.

    Dalijk naar Apeldoorn, Saab gluren. Succes vandaag iedereen!
  4. forum rang 7 PietKeizer 30 juni 2020 08:59
    quote:

    Fundbuster schreef op 30 juni 2020 08:50:

    [...]
    Mogge Piet,
    Ja, er ontstaat tegen het einde van een rapportageperiode vaak een soort van niet-verklaarbare opwaartse druk. De handel leukt dan de boeken op. Nodig is een dunne markt en geen manifest slecht nieuws. Dan zou er een de code breken en toch een verkoop-algo activeren. In zo’n geval komt er aanbod los en valt het scenario om. Soms komt dit uit en vandaag lijkt me een goede dag.

    Ja, Tradingview zit ik dagelijks op. Voeg wel hondstrouw aan alles de COG toe, soms zelfs twee, de kortste en de langere. Ichi laten vallen, al is het idee om de actie van vandaag achteruit te projecteren heel origineel. Je moet reusachtige stops hebben, óf een gouden handje bij een entry.

    Dalijk naar Apeldoorn, Saab gluren. Succes vandaag iedereen!
    ja mooi die Saab ook die 'cockpit':) hoe heet die V6 ook weer, Griffin? De Ichi kan je echt wel voor de 'langere trend' gebruiken en idd niet geschikt voor daytrading. Dan heb je enkel wat aan die 'blauwe MA'.
    Met daarnaast volume profile , halloooo Oboe :))
247 Posts
Pagina: «« 1 ... 8 9 10 11 12 13 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links