Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Renault-rijders presteren het beste in Turbocompetitie

Renault-rijders presteren het beste in Turbocompetitie

Alleen beleggers die in een Renault rijden staan in de plus (7%) in de Turbocompetitie.

Beleggers met een ander merk auto staan in het rood, waarbij Honda-rijders het het meest bont maken, met een min van bijna 10%.

SGP'ers nemen leiding weer over

Kijken we naar de politieke partijen, dan nemen de SGP’ers (+3,5%) de leiding weer over van de Forum voor Democratie-stemmers, die vorige maand het best presteerden.

Die zijn nu naar een vierde plaats gezakt met 2% rendement. PvdA’ers en CDA’ers hebben een inhaalslag gemaakt: die staan op respectievelijk de tweede en derde plaats met 3% en 2,2%. 

Verder weten drie provincies groene cijfers te schrijven: Drenthe (+2,3%), Noord-Brabant (+0,7%) en Flevoland, met een klein plusje van 0,2%. 

Tachtigers en negentigers zakken weg

Ook is het aardig om een blik te werpen op de leeftijden. Waar de tachtigers en negentigers de afgelopen maanden goed presteerden, zakken die leeftijdsgroepen helemaal weg.

De leeftijdscategorieën 85 - 90 en 90 – 95 zijn zelfs hekkensluiters met respectievelijk -7,8 en -27,6%. De categorie 35 – 40 gaat momenteel aan kop met een rendement van ruim 6%. 

Maandwinnaar november

Over de maand november heeft de heer Van de Ven onder spelnaam janjalo de beste prestatie geleverd door 189% bij elkaar te spelen. Hij wint hiermee een iPad. Gefeliciteerd!

Ook maandelijks kans maken op een iPad? Doe dan vandaag nog mee met de Turbocompetitie!


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Gerelateerd

De Slimste Belegger

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Onderwerpen: De Slimste Belegger

Column door: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De r...

Meer over Redactie

Recente columns van Redactie

  1. 03 jul Hockeyers presteren het beste in...
  2. 03 jul Beursexperts zijn somberder dan ... 16
  3. 01 jul Beurssentiment weer hard onderuit 10
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare