Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Commerzbank breekt nipt door de voorgaande koerstop.

Richting:Stijgend
Trendwijziging:+
Slotkoers:7,73
Steun:6,75
Weerstand:8,11
Steun 2:6,56
Weerstand 2:8,94

De indicatoren geven het volgende technische-analysebeeld:

  • Commerzbank breekt nipt boven de weerstand 8,11 (gevormd op 26 november 2018). De recente hogere koersbodems signaleren dat beleggers op hogere niveaus (bij-) kopen, wat op een verbetering duidt. Het technische beeld trekt pas echt aan indien de recente top overtuigendf wordt gebroken. Steun voor Commerzbank ligt rond 6,75 (bodem van 26 maart). Commerzbank biedt een koersdoel rond 8,11 (gevormd op 26 november 2018).


  • De money flow is positief en geeft aan dat er nieuw geld in de markt komt.


  • De MACD geeft op korte termijn een positief signaal (stijgt en beweegt boven 0).


  • De RSI geeft op korte termijn een neutrale waarde aan. De RSI (Relative Strength Index) kan overgekochte (> 70: overbought) en oververkochte (< 30: oversold) condities blootleggen.


  • Stochastics geeft op korte termijn een neutrale conditie aan. De stochastics wordt gebruikt, zoals vrijwel alle oscillatoren, als overbought/oversold indicator en voor haar divergenties. Waarden boven de 80 worden beschouwd als overgekocht (overbought) terwijl waarden onder de 20 worden gezien als oververkocht (oversold). Een waarde van de stochastic tussen 20 en 80 wordt als neutraal beschouwd. Tostrams past overigens een subtielere beoordeling toe, waarbij ook wordt gekeken of deze indicator net uit de oversoldzone of net uit de overboughtzone breekt.
  • Het momentum tendeert op korte termijn opwaarts.


  • Deze indicator geeft aan dat de koers onder de lange termijn gemiddelde waarde noteert. Er is nog geen sprake van een extreme situatie. De horizontale zwarte lijn in het midden van deze grafiek geeft 200-dagenlijn weer. De 'beweeglijke' zwarte lijn geeft het koersverloop weer.


  • De omhoog gerichte relatieve sterktelijn (blauwe doorlopende lijn) geeft sterkere prestaties, vergeleken met de brede markt, aan. De relatieve sterktelijn wordt elke dag berekend door de koers te delen door die van de betreffende index en de uitkomst daarvan bij het resultaat van de voorgaande sessie op te tellen. Een stijgende relatieve sterktelijn duidt op outperformance, een dalende relatieve sterktelijn geeft underperformance aan.


Gerelateerd

Commerzbank AG

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord