Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

eBay test de weerstand 30,36.

Richting:Zijwaarts
Trendwijziging:-
Slotkoers:30,41
Steun:26,01
Weerstand:30,36
Steun 2:22,30
Weerstand 2:32,39

De indicatoren geven het volgende technische-analysebeeld:

  • eBay verbetert, maar de uitbraak boven weerstand 30,36 (gevormd op 3 december 2018) is nog te nipt. De recente serie hogere koersbodems geeft al aan dat beleggers op hogere niveaus (bij-) kopen. Het technische beeld klaart verder op indien de weerstand 30,36 (gevormd op 3 december 2018) op basis van de slotkoers definitief opwaarts wordt gebroken. Steun voor eBay ligt rond 26,01 (bodem van 26 december 2018). Na een uitbraak boven weerstand 30,36 wordt 32,39 het volgende opwaartse koersdoel.


  • De money flow verbetert wat. De uitstroom van geld lijkt tot stilstand te komen.


  • De MACD geeft op korte termijn een positief signaal (stijgt en beweegt boven 0).


  • De RSI geeft op korte termijn een neutrale waarde aan. De RSI (Relative Strength Index) kan overgekochte (> 70: overbought) en oververkochte (< 30: oversold) condities blootleggen.


  • Stochastics geeft op korte termijn een neutrale conditie aan. De stochastics wordt gebruikt, zoals vrijwel alle oscillatoren, als overbought/oversold indicator en voor haar divergenties. Waarden boven de 80 worden beschouwd als overgekocht (overbought) terwijl waarden onder de 20 worden gezien als oververkocht (oversold). Een waarde van de stochastic tussen 20 en 80 wordt als neutraal beschouwd. Tostrams past overigens een subtielere beoordeling toe, waarbij ook wordt gekeken of deze indicator net uit de oversoldzone of net uit de overboughtzone breekt.
  • Het momentum tendeert op korte termijn opwaarts.


  • Deze indicator geeft aan dat de koers onder de lange termijn gemiddelde waarde noteert. Er is nog geen sprake van een extreme situatie. De horizontale zwarte lijn in het midden van deze grafiek geeft 200-dagenlijn weer. De 'beweeglijke' zwarte lijn geeft het koersverloop weer.


  • De omhoog gerichte relatieve sterktelijn (blauwe doorlopende lijn) geeft sterkere prestaties, vergeleken met de brede markt, aan. De relatieve sterktelijn wordt elke dag berekend door de koers te delen door die van de betreffende index en de uitkomst daarvan bij het resultaat van de voorgaande sessie op te tellen. Een stijgende relatieve sterktelijn duidt op outperformance, een dalende relatieve sterktelijn geeft underperformance aan.


Gerelateerd

eBay

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord