Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Bij Aegon winnen verkopers terrein.

Richting:Verzwakt
Trendwijziging:-
Slotkoers:4,51
Steun:4,26
Weerstand:5,81
Steun 2:5,50
Weerstand 2:7,22

De indicatoren geven het volgende technische-analysebeeld:

 • Aegon vormt een lagere top onder de voormalige bodem. Deze oude steun fungeert thans als nieuwe weerstand. Zolang de koers hieronder blijft, oogt het technische beeld negatief. Er ligt steun op 4,26 (bodem van 18 mei 2017). De weerstand ligt rond 5,81 (top van 25 september). Na een doorbraak onder steun 4,26 wordt 5,50 het volgende neerwaartse koersdoel.


 • Wees erop alert dat money flow daalt. Dit geeft aan dat er geld aan de markt wordt onttrokken.


 • De MACD geeft op korte termijn een negatief signaal (daalt en beweegt onder 0).


 • De RSI geeft op korte termijn een neutrale waarde aan. De RSI (Relative Strength Index) kan overgekochte (> 70: overbought) en oververkochte (< 30: oversold) condities blootleggen.


 • Stochastics geeft op korte termijn een neutrale conditie aan. De stochastics wordt gebruikt, zoals vrijwel alle oscillatoren, als overbought/oversold indicator en voor haar divergenties. Waarden boven de 80 worden beschouwd als overgekocht (overbought) terwijl waarden onder de 20 worden gezien als oververkocht (oversold). Een waarde van de stochastic tussen 20 en 80 wordt als neutraal beschouwd. Tostrams past overigens een subtielere beoordeling toe, waarbij ook wordt gekeken of deze indicator net uit de oversoldzone of net uit de overboughtzone breekt.
 • Het momentum tendeert op korte termijn omlaag


 • Deze indicator geeft aan dat de koers onder de lange termijn gemiddelde waarde noteert. Er is nog geen sprake van een extreme situatie. De horizontale zwarte lijn in het midden van deze grafiek geeft 200-dagenlijn weer. De 'beweeglijke' zwarte lijn geeft het koersverloop weer.


 • De neerwaarts gerichte relatieve sterktelijn (blauwe doorlopende lijn) geeft zwakkere prestaties, vergeleken met de brede markt, aan. Er is sprake van 'underperformance'. De relatieve sterktelijn wordt elke dag berekend door de koers te delen door die van de betreffende index en de uitkomst daarvan bij het resultaat van de voorgaande sessie op te tellen. Een stijgende relatieve sterktelijn duidt op outperformance, een dalende relatieve sterktelijn geeft underperformance aan.


Gerelateerd

Aegon

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Weert=No.1
0
Neen, hoor, heer Tostrams. U geeft een verkapt KOOPadvies. we gaan daarom allemaal massaal op 4,27 Euro aktief kopen of verkopen puts.
Geschorst en weet niet waarom
0
quote:

Weert=No.1 schreef op 6 december 2018 21:42:


Neen, hoor, heer Tostrams. U geeft een verkapt KOOPadvies. we gaan daarom allemaal massaal op 4,27 Euro aktief kopen of verkopen puts.

Campingrally is nooit geweest. Volumes waren toen ook al laag. Tostrams heeft de verkeerde titel boven zijn artikel staan. Ik vind het misleidend. Het geeft niet de werkelijke gang van zaken aan.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Column door: Tostrams.nl

Tostrams.nl

Meer over Tostrams.nl

Recente columns van Tostrams.nl

 1. 17:05 MetLife weet boven een vorige ko...
 2. 16:31 Citigroup laat een sterk technis...
 3. 16:24 Twitter verzwakte technisch.

Gerelateerde instrumenten

 1. Aegon 3,729 17:35
  -0,121
  -3,14%