Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Slimste Belegger 2018: De oefenweek is begonnen!

Slimste Belegger 2018: De oefenweek is begonnen!

De oefenweek van De Slimste Belegger 2018 is vandaag begonnen. Tijdens deze beurscompetitie gaat u gedurende vier weken met fictief geld de strijd aan om de titel de Slimste Belegger van 2018. Deze week kunt u alvast oefenen met Turbobeleggen zonder dat het gevolgen heeft voor uw portefeuille in de spelweek.

In het kort, als u meedoet met de Slimste Belegger 2018:

Op 22 oktober gaat de beurscompetitie om 08:00 uur daadwerkelijk van start en heeft u tot en met 16 november om de top van de ranglijsten te behalen. Als deelnemer maakt u weer kans op vele mooie prijzen, zoals wekelijks een Sonos Beam Soundbar én natuurlijk de hoofdprijzen van 1.000 en 2.500 euro.


Masterclass Slimste Belegger: Nico Bakker en Rogier San Giorgi (BNP)

Wilt u volgende week goed van start gaan tijdens de Slimste Belegger? Dan mag u het webinar van dinsdagavond 16 oktober absoluut niet missen. Daarin schuiven namelijk technisch analist Nico Bakker en Turbo-expert Rogier San Giorgi aan en kunt u ze live vragen stellen.


 

Nieuw: Medailles!

Heeft u ze al gespot bij uw portefeuille rechts onderin? Er is een nieuw spelelement toegevoegd: bronzen, zilveren en gouden medailles. Daarmee maakt u nog meer kans op mooie prijzen!

Door het behalen van benchmarks in verschillende categorieën kunt u de medailles verdienen.

Er zijn drie categorieën:

  • Behaald rendement (Brons: 5%, Zilver: 10% en Goud: 15%)
  • Juist beantwoorde quizvragen (Brons: 5, Zilver: 10, Goud: 15)
  • Spreiding in de portefeuille; assetcategorieën aandelen, indices, grondstoffen en valuta (Brons: 2/4, Zilver: 3/4, Goud: 4/4)

Heeft u 5% rendement behaald? Dan krijgt u één bronzen medaille. Heeft u óók 5 quizvragen goed beantwoord? Dan zijn het er twee. Heeft u tenslotte ook twee van de vier assetcategorieën in uw portefeuille? Dan verdient u de derde medaille en heeft u het rijtje vol.

Wanneer alle drie de medailles van brons, zilver of goud zijn behaald, heeft u een prijs gewonnen. Dit zijn de prijzen:

  1. Goud: 4 maanden gratis IEX Premium (digital only)
  2. Zilver: 2 maanden gratis IEX Premium (digital only)
  3. Brons: 1 maand gratis IEX Premium (digital only)

U speelt de hele spelperiode voor de medailles. Dus nadat u brons heeft behaald, kunt u gewoon doorspelen voor zilver en goud. De prijzen zijn niet cumuleerbaar, enkel de hoogst behaalde prijs geldt. De medailles worden dagelijks om middernacht toegekend.

Over de Slimste Belegger 2018

In samenwerking met IEX organiseert BNP Paribas Markets de Slimste Belegger: het spannendste beleggingsspel van Nederland. In dit gratis spel leert u alles over de verschillende aspecten van beleggen en het handelen in Turbo's.

Kijk voor meer informatie over de coaches, de te winnen prijzen of om u alvast in te schrijven op Slimstebelegger.nl.


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Redactie IEX

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie IEX

Recente artikelen van Redactie IEX

  1. 12 apr IEX BeleggersPodcast: van kopercrisis naar grondstoffenrally? Plus: Shell & ASML 3
  2. 12 apr Winnaar Gouden Stier: “Alles begint met duurzaamheid”
  3. 10 apr Jitse Groen: "De koers van Just Eat Takeway staat niet waar die hoort te staan"

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links