Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Kooptips van Jos Versteeg

Kooptips van Jos Versteeg

Op woensdag 4 juli vond alweer de achtste editie van de Hollandse Aandelenavond plaats, waarbij zes experts samen 24 tips gaven. Vorig jaar hebben de tips van Jos Versteeg een zeer goed rendement opgeleverd, zou dat dit jaar weer lukken? 

Versteeg, senior analist bij InsingerGilissen, let vooral op groei. Bekijk de hoogtepunten van zijn presentatie tijdens de Hollandse Aandelenavond hieronder terug.


Tips Jos Versteeg, senior analist InsingerGilissen

  • Besi
    “In de chipsector heb je front- en back-end. Front is heel moeilijk, maar daarna is back-end wat makkelijker. En dat doet Besi: het verpakken. Ook dat wordt echter steeds ingewikkelder en Besi is daar goed in. In de semiconductorverkopen zie je door de jaren heen wel druipsteen-patronen. De toepassingen in smartphones, maar ook in auto's is enorm gegroeid. De koersdip kan nog wat verder gaan, maar voor de lange termijn kan dit een aardig moment zijn om in te stappen.”

  • ING Groep
    “ING zit vooral in volwassen markten, daar kunnen ze behoorlijk concurreren. Maar ook zitten ze in een paar groeimarkten. Het aandeel is flink gedaald vanaf de top door zorgen over kapitaaleisen, maar ze hebben een schaalbaar digitaal platform, laten mooie groei zien van primaire klanten en het dividendrendement is aantrekkelijk. Het aandeel is te veel afgestraft.”

  • Boskalis
    “Boskalis profiteert van toename van handel, energiebehoefte, bevolkingsgroei en klimaatbewustzijn. Het is afhankelijk van de olieprijs, waardoor de koers onder druk lag. Het management heeft ingegrepen en nu profiteert het bedrijf van herstel van de olieprijs.”

  • Short: Philips


Wilt u de hele avond nog eens terugkijken? Dat kan op de webinarpagina van BNP Paribas.


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Redactie IEX

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie IEX

Recente artikelen van Redactie IEX

  1. 19 apr IEX BeleggersPodcast: Waarom JET-topman Jitse Groen beleggers niet overtuigt 1
  2. 18 apr Morgen in de IEX BeleggersPodcast: JET, ASML, de Halculator en nog veel meer 1
  3. 16 apr Just Eat Takeaway trekt stekker uit Nieuw-Zeeland 4

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 13 juli 2018 12:08
    Zoals zijn collega analist het omschreef, 'each rally climbs a wall of worry', een aantal aandelen moet je gewoon hebben, ondanks alles?..

    Da's dan wel weer apart, want Tostrams wijdt daar dan wel weer een heel artikel aan, ondanks z'n positieve blik op het geheel. Of wellicht vanwege z'n positieve blik op het geheel?..

    Maarja, de ene analist is de andere niet natuurlijk, hier stond fundamenteel en technisch bij elkaar en daar zit verschil in, of tussen,...
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links