Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Jongeren op mooie voorsprong in de Turbocompetitie

Jongeren op mooie voorsprong in de Turbocompetitie

Jongere beleggers doen het dit jaar goed in de Turbocompetitie. Beleggers met een leeftijd van 20 tot 25 jaar doen het met een rendement 3,60% namelijk het best van alle leeftijdscategorieën.

Dat blijkt uit de maandelijkse tussenstand van de Turbocompetitie. Ook op de andere podiumplekken zijn de ouderen niet te vinden. De tweede plek gaat namelijk naar beleggers van 35 tot 40 jaar met 1,75%.

Daarna volgen de echte jonkies, in kleine getale. De derde plek wordt ingenomen door twee beleggers in de leeftijdscategorie van 15 tot 20 jaar. Zij behaalden een rendement van 0,08% deze maand, op de hielen gevolgd de leeftijdscategorie 25-30 jaar met 0,05%.

Ook Kia-bestuurders rijden voorop

Een andere groep die het opvallend goed doet zijn Kia-bestuurders. Zij staan dit jaar tot nu toe gemiddeld op een winst van 4,04%. Bestuurders van Fiat (+1,98%) en Mercedes (+1,60%) doen het beduidend minder goed.

Groepen die het duidelijk minder goed doen zijn beleggers uit Zuid-Holland (-0,48%), bewoners van de provincie Noord-Holland (-0,85%) en zeilers/surfers (-0,27%). De uitslagen zijn echter niet heel groot.

Maandwinnaar juni

De beste deelnemer van afgelopen maand was Giddy-up. Deze belegger wist in juni het meeste rendement te behalen en wint daarmee de maandprijs: een iPad. Gefeliciteerd met deze prestatie!

Wilt u ook maandelijks kans maken op een iPad? Dat kan als u meedoet met de Turbocompetitie.


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Redactie IEX

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie IEX

Recente artikelen van Redactie IEX

  1. 19 apr IEX BeleggersPodcast: Waarom JET-topman Jitse Groen beleggers niet overtuigt 3
  2. 18 apr Morgen in de IEX BeleggersPodcast: JET, ASML, de Halculator en nog veel meer 1
  3. 16 apr Just Eat Takeaway trekt stekker uit Nieuw-Zeeland 4

Gerelateerd

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links