Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Ouderen op mooie voorsprong in Turbocompetitie

Ouderen op mooie voorsprong in Turbocompetitie

Oudere beleggers doen het dit jaar goed in de Turbocompetitie. Beleggers met een leeftijd van 85 tot 90 jaar doen het met een rendement van 7,4% namelijk het best van alle leeftijdscategorieën. 

Dat blijkt uit de maandelijkse tussenstand van de Turbocompetitie. 

Ook Ford-bestuurders aan kop

Beleggers van 85 tot 90 jaar oud lopen daarmee ruim voor op hun jongere concurrenten van bijvoorbeeld 75 tot 80 jaar (+5,3%) en die van 80 tot 85 jaar (4,0%). Een andere groep die het opvallend goed doet zijn Ford-bestuurders. Zij staan dit jaar tot nu toe gemiddeld op een winst van 7,8%.

Groepen die het duidelijk minder goed doen zijn Suzuki-rijders (-9,9%), bewoners van de provincie Limburg (-9,6%) en beleggers die stemmen op de Partij voor de Dieren (-14,3%). 

De beste deelnemer van afgelopen maand was Just Lucky (+21%). Wij feliciteren hem van harte met deze prestatie en zijn prijs: een iPad. 

Mooie prijzen

Wilt u ook kans maken op een iPad of op een van de vele andere mooie prijzen? Dat kan als u meedoet met de Slimste Belegger. De eerste week van de competitie zit erop, maar met nog drie weken te gaan kan er nog van alles gebeuren. 

In de Slimste Belegger heeft u de keus uit maar liefst vijf bekende beleggingscoaches die u meerdere malen per week op de hoogte houden van de kansen die zij zien in de markt. Klik hier en start vandaag nog met meespelen!


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Redactie IEX

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie IEX

Recente artikelen van Redactie IEX

  1. 19 apr IEX BeleggersPodcast: Waarom JET-topman Jitse Groen beleggers niet overtuigt 3
  2. 18 apr Morgen in de IEX BeleggersPodcast: JET, ASML, de Halculator en nog veel meer 1
  3. 16 apr Just Eat Takeaway trekt stekker uit Nieuw-Zeeland 4

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links