Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Connect / branded content

Wat is dit?
Connect is het branded contentplatform van IEX Media, waar we beleggingsprofessionals en beleggers met elkaar in contact brengen. Connect-content wordt u aangeboden door onze partners. Sluit
Connect label

Adyen weer omhoog

Adyen weer omhoog

De aandelenmarkten liggen er nog goed gemutst bij, de bulls vervolgen of hervatten op menig dagkaart de uptrend.

Zo ook bij Adyen, waar de bulls te kennen geven de recente rode streep en weerstand op €1979 te willen opzoeken. Een leuk ritje voor trendbeleggers, ik zal de chart voor hen nader duiden.

Stevige correctie

Op afstand gezien is er al geruime tijd sprake van een mooie serie hogere toppen en hogere bodems met zo nu en dan een klein slippertje van de stier. In het algemeen worden er significante swings neergezet, zowel omhoog als omlaag. Zo zien we vanaf de €1979-top een serieuze daling tot aan de SMA-lijn, keurig begeleid door de swingteller die vandaag op -9 staat en formeel dus de correctie kan afronden. Er wordt vandaag mogelijk een tweede witte candle geplaatst als bevestiging van bodemvorming.

Anticiperende koopkans

klik om te vergroten

Witte candles nipt boven de oplopende SMA-lijn zijn niet voldoende voor een hernieuwde Up-status; de swingteller moet hiertoe (mogelijk morgen) op +1 springen. Mijn Fast Swingtrader toont wel een klein groen staafje, dus dat is wel een interessante indicatie dat de bulls het gaan proberen.

Al met al dus een anticiperende koopkans met een stop op €1706 en een haalbaar koersdoel van €1979, hetgeen een zeer acceptabele risk/rewardratio oplevert voor onze Daily TTL-Setup.

Turbo's

BNP Paribas Turbo Long

BNP Paribas Turbo Short


Nico Bakker is directeur en eigenaar van BTAC Visuele Analyse en als zelfstandig consultant gelieerd aan BNP Paribas S.A.. De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere belegging die u overweegt, dient u te toetsen aan uw persoonlijk beleggersprofiel of te bespreken met uw beleggingsadviseur.

De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De standpunten en vooruitzichten van Bakker geven zijn technische mening weer over het betreffende item in zijn hoedanigheid als technisch analist en consultant. Zijn beloning staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn specifieke aanbevelingen of standpunten in deze publicatie.

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare