Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Connect / branded content

Wat is dit?
Connect is het branded contentplatform van IEX Media, waar we beleggingsprofessionals en beleggers met elkaar in contact brengen. Connect-content wordt u aangeboden door onze partners. Sluit
Connect label

TomTom in een felle breakout

TomTom in een felle breakout

Op de korte termijn speelvelden zijn de bulls erg enthousiast in de weer. Dit leidt her en der tot lichte overspannenheid, maar toch ook tot koopkansen, zoals op de dagkaart van TomTom.

Ik zal mede aan de hand van de NB Swingtrader (voorheen NB Trade Indicator genoemd) aangeven wat de te verwachten route is en waar de koopkansen schuilen.

Mooie rebound

Onlangs zakte de koers tot de 6,0 zone. Daar werd een klein dubbel bodempje geplaatst, waarna de bulls rap opveerden, mede gevoed door de Swingtrader, die tijdelijk wat rode staafjes produceerde ten teken van overspannenheid onder in het veld.

Er verschenen weer groene staafjes, de swingteller gina naar een +1 stand en de bulls gingen op weg naar de SMA-lijn zo rond €6,85. . Al met al een schitterende rebound.

Positieve overgang

Maar de bulls zijn nog niet klaar. De rebound gaat redelijk naadloos over in een breakout, als eerste stap in een nieuwe uptrend.

Deze positieve overgang wordt ondersteund door de Swingtrader die keurig oplopende groene staafjes laat zien.

Zolang de Swingtrader groen kleurt (en de Swingteller blauw), blijft de ondertoon positief en kunnen de bulls opstomen naar de rode streep op krap €7,50. Daarna zal er ongetwijfeld een pullback volgen, teneinde de trendbreuk te valideren.

Koopkansen

Koopjesjagers zien nu reeds hun kansen. Zij willen profiteren van de breakout. Trendbeleggers kunnen overwegen om nu reeds wat aankopen te doen en na een pullback en dus bodemvorming op de SMA rond €6,85 hun posities te vergroten.

Voor alle partijen geldt dat de positieve vooruitzichten vervagen als de koers weer onder de SMA duikt, dat moge duidelijk zijn.

 

Turbo's

BNP Paribas TomTom Turbo Long

BNP Paribas TomTom Turbo Short


Nico Bakker is directeur en eigenaar van BTAC Visuele Analyse en als zelfstandig consultant gelieerd aan BNP Paribas S.A.. De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere belegging die u overweegt, dient u te toetsen aan uw persoonlijk beleggersprofiel of te bespreken met uw beleggingsadviseur.

De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De standpunten en vooruitzichten van Bakker geven zijn technische mening weer over het betreffende item in zijn hoedanigheid als technisch analist en consultant. Zijn beloning staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn specifieke aanbevelingen of standpunten in deze publicatie.

Meer over BNP Paribas Markets ›
  1. Beleggingsidee: ArcelorMittal 25 nov
  2. label connect Value, Microcaps, Verenigd Koninkrijk: Do or Don't? 24 nov
  3. Peloton Interactive profiteert van sluiting Amerikaanse sportscholen 24 nov
  4. Waarom Fisher Investments Nederland gelooft dat monetaire verruiming meer kwaad dan goed doet 23 nov
  5. label connect Hoe technologie bijdraagt aan hoog rendement in private equity-fondsen 23 nov
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare