Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Connect / branded content

Wat is dit?
Connect is het branded contentplatform van IEX Media, waar we beleggingsprofessionals en beleggers met elkaar in contact brengen. Connect-content wordt u aangeboden door onze partners. Sluit
Connect label

TA: Rebound in Takeaway

TA: Rebound in Takeaway

Het gaat er nogal wispelturig aan toe op de korte termijn speelvelden. Aandelenkoersen worden flink heen en weer geslingerd, beer en stier strijden om de hegemonie, het is hard werken voor de actieve belegger die met twee handen aan het stuur moet navigeren.

Maar de heftige turbulentie biedt ook koopkansen, zoals dat het geval is op de dagkaart van Takeaway. Daar dient zich een reboundkans aan, mede gevoed door mijn nieuwe handelsindicator die ik onder aan de grafiek heb toegevoegd.

Een nadere toelichting is op zijn plaats.

Swingteller -9, wit en OS upcross

Actieve beleggers die op de hoogte zijn van mijn Dashboard Beleggen methodiek begrijpen de technische bevindingen zoals genoemd in de kop van deze alinea. Als de swingteller als versnellingsmeter op -9 staat, groeit de kans aanzienlijk dat er een bodem wordt geplaatst.

Voorts kleuren de candles wit en krult de RSI op vanuit oversold gebied. Voldoende aanwijzingen die aansturen op een opleving in de daily downtrend tot mogelijk de Fibonacci retracementzone op 59,50 of zelfs 61+ alwaar ook de SMA lijn in het veld ligt.

Kortom, een opleving van 53,80 steun tot 59,50 weerstand lijkt aanstaande.

Van rood naar groen

Onder aan de grafiek ziet u een onbekende indicator staan, mijn nieuw ontwikkelde Trade Indicator ofwel handelsindicator. Deze korte termijn indicator brengt met kleuren in beeld hoe het is gesteld met trend en sentiment.

Een en ander staat nog in een testfase, dus details over de werking van deze indicator volgen later wel. Voor nu volsta ik met de opmerking dat een kleurwijziging van rood (oversold conditie) naar groen (rally fase) veelal een significante opleving teweeg brengt.

De voortgang van het koersverloop van Takeaway zal ik melden op @TheDailyTurbo, inclusief een update van de dagchart.

BNP Paribas Turbo's Takeaway

amg

Klik op de grafiek voor een grote versie

Meer Beleggingsideeën van BNP Paribas Markets


Nico Bakker is directeur en eigenaar van BTAC Visuele Analyse en als zelfstandig consultant gelieerd aan BNP Paribas S.A.. De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere belegging die u overweegt, dient u te toetsen aan uw persoonlijk beleggersprofiel of te bespreken met uw beleggingsadviseur.

De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De standpunten en vooruitzichten van Bakker geven zijn technische mening weer over het betreffende item in zijn hoedanigheid als technisch analist en consultant. Zijn beloning staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn specifieke aanbevelingen of standpunten in deze publicatie.